ЛеоКиївський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2025
- Дописи
- 138
- Реакції
- 55
- Бали
- 33
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Грім Антонії Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Громова Тетяна Вікторівна
Батько: Грім Олександр Васильович
Зріст та вага: 175 см 70 кг
Дата народження: 10 грудня 2004
Вік: 21 рік
Місце народження: м. Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ, Україна
Захоплення: Автомобілі,Мотоцикли та все що зв*язоно зі спортом також техніка Комп‘ютери
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Середня Пітянута
Колір очей: Сині
Зачіска: Довга (Шторки)
Відмітні знаки: Шрам на спині
Дитинство та родина
Я народився у звичайній сім’ї. Мама, Громова Тетяна Вікторівна, працює держслужбовцем — завжди була прикладом відповідальності та дисципліни. Тато, Грім Олександр Васильович, — механік, який з дитинства навчив мене цінувати працю руками і не боятись складнощів. В нашій сім’ї панували підтримка і взаєморозуміння, що сформувало в мені стійкий характер.
Освіта та ранній шлях
Я вчився у фізмат ліцеї, а потім вступив до Юридичного інституту. Під час навчання часто працював — від охоронця до фрілансера, щоб підтримувати себе фінансово. Після завершення навчання недовго працював у юридичній сфері, але зрозумів, що хочу рухатись у більш вільному напрямку. Тому почав займатись власними проєктами та шукати можливості розвитку.
Зараз працюю в ВРУ та хочу зайняти керівну посаду
Характер і внутрішній світ
Зовні я стриманий і спокійний, іноді з ноткою сарказму. Усередині — людина, яка любить аналізувати і продумувати кожен крок. Мені складно довіряти новим людям, але з близькими я відкритий і вірний. Завжди намагаюсь зберігати холодну голову — це мій спосіб виживати і рухатися вперед.
Сильні сторони
Швидко аналізую інформацію
Залишаюсь спокійним у стресі
Відповідальний і дисциплінований
Лояльний до своїх
Страхи
Боюсь втратити близьких і опинитись безпорадним у критичних ситуаціях. Не люблю, коли все виходить з-під контролю.
Захоплення та стиль життя
Цікаваюсь технікою — комп’ютерами, гаджетами, іноді збираю різні електронні пристрої. Вільний час стараюсь проводити активно — спорт, прогулянки. Мій стиль простий і зручний, без зайвих деталей.
Сучасне становище та плани
Зараз працюю над власними проєктами, шукаю нові можливості розвитку. Мета — стати незалежним, вдосконалюватись і створювати корисні речі. Планую розвиватися і не боятись складнощів.
Ще планую зайняти якусь посаду в керівну ВРУ
Стать: Чоловіча
Мати: Громова Тетяна Вікторівна
Батько: Грім Олександр Васильович
Зріст та вага: 175 см 70 кг
Дата народження: 10 грудня 2004
Вік: 21 рік
Місце народження: м. Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ, Україна
Захоплення: Автомобілі,Мотоцикли та все що зв*язоно зі спортом також техніка Комп‘ютери
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Середня Пітянута
Колір очей: Сині
Зачіска: Довга (Шторки)
Відмітні знаки: Шрам на спині
Дитинство та родина
Я народився у звичайній сім’ї. Мама, Громова Тетяна Вікторівна, працює держслужбовцем — завжди була прикладом відповідальності та дисципліни. Тато, Грім Олександр Васильович, — механік, який з дитинства навчив мене цінувати працю руками і не боятись складнощів. В нашій сім’ї панували підтримка і взаєморозуміння, що сформувало в мені стійкий характер.
Освіта та ранній шлях
Я вчився у фізмат ліцеї, а потім вступив до Юридичного інституту. Під час навчання часто працював — від охоронця до фрілансера, щоб підтримувати себе фінансово. Після завершення навчання недовго працював у юридичній сфері, але зрозумів, що хочу рухатись у більш вільному напрямку. Тому почав займатись власними проєктами та шукати можливості розвитку.
Зараз працюю в ВРУ та хочу зайняти керівну посаду
Характер і внутрішній світ
Зовні я стриманий і спокійний, іноді з ноткою сарказму. Усередині — людина, яка любить аналізувати і продумувати кожен крок. Мені складно довіряти новим людям, але з близькими я відкритий і вірний. Завжди намагаюсь зберігати холодну голову — це мій спосіб виживати і рухатися вперед.
Сильні сторони
Швидко аналізую інформацію
Залишаюсь спокійним у стресі
Відповідальний і дисциплінований
Лояльний до своїх
Страхи
Боюсь втратити близьких і опинитись безпорадним у критичних ситуаціях. Не люблю, коли все виходить з-під контролю.
Захоплення та стиль життя
Цікаваюсь технікою — комп’ютерами, гаджетами, іноді збираю різні електронні пристрої. Вільний час стараюсь проводити активно — спорт, прогулянки. Мій стиль простий і зручний, без зайвих деталей.
Сучасне становище та плани
Зараз працюю над власними проєктами, шукаю нові можливості розвитку. Мета — стати незалежним, вдосконалюватись і створювати корисні речі. Планую розвиватися і не боятись складнощів.
Ще планую зайняти якусь посаду в керівну ВРУ