Відмовлено Вадім хефнер Тимофій Ланько

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арматура

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
107
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Вадім Хефнер Тимофій Ланько
  2. Особистий нікнейм:Вася Арматура
  3. Суть скарги: Сьогодні сталась така ситуація я стояв афк нікого ничипав і тут підходить якійся Вадім Хефнер і мене віткінули за 2.9. Серйозні порушення на мультиакаунті (образа батьків, адміністрації, чіти, махінації, тощо). | Я нерозумію чому він взагалі застосував данне покарання оскількі за це порушення дається бан в разі бану а не в разі деморгану і в тюрмі стояла Адміністаторша я спитав чому мене віткінули за данне порушення вона відійшла і сказала зачекайте потім мене витягають з в'язниці і дають перевидачу 2.9 Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома IC причина). | Деморган 60 хвилин.Даний Адміністатор видав покарання мені а те що мого соклана взяли по нон рп в стяжки без рп і + не було в них 3+ гравця скарги я на себе не бачив також мені дають деморган на 60хв але в прошлому покаранні я вже остояв 30хв деморгану в перевидачі неврахували той час якій я відсидів потім я кличу Вадіма Хефнера до себе щоб роз'ясувати причину і чому він не врахував час якій я відсидів Я з ним спорив і мене віткінули в бан на 4 дні я важаю що це суворе покарання хотів би щоб ГА своїми очима росудила цю ситуацію та винесла вердикт та замінила бан на мут
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Перше покарання Друге Бан
  5. Дата походження:12.05.2025

Останнє редагування:

Iгор Міллер

Полковник ДСНС | Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
750
Реакції
322
Бали
123
Вадим Хефнер не ІП, треба дивитися новини, а не втикати на каптах.

Кріс Даймонд

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
37
Реакції
54
Бали
23
по поводу стяжек соврал ,обманываешь админов ,как ты вчера писал в 03 спилкування ,что нас было 8+человек

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,906
Реакції
1,785
Бали
253
Вітаю
Переглянувши відеодокази адміністратора, покарання було видано вірно.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі