Арматура
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Вер 2023
- Дописи
- 107
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Вадім Хефнер Тимофій Ланько
- Особистий нікнейм:Вася Арматура
- Суть скарги: Сьогодні сталась така ситуація я стояв афк нікого ничипав і тут підходить якійся Вадім Хефнер і мене віткінули за 2.9. Серйозні порушення на мультиакаунті (образа батьків, адміністрації, чіти, махінації, тощо). | Я нерозумію чому він взагалі застосував данне покарання оскількі за це порушення дається бан в разі бану а не в разі деморгану і в тюрмі стояла Адміністаторша я спитав чому мене віткінули за данне порушення вона відійшла і сказала зачекайте потім мене витягають з в'язниці і дають перевидачу 2.9 Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома IC причина). | Деморган 60 хвилин.Даний Адміністатор видав покарання мені а те що мого соклана взяли по нон рп в стяжки без рп і + не було в них 3+ гравця скарги я на себе не бачив також мені дають деморган на 60хв але в прошлому покаранні я вже остояв 30хв деморгану в перевидачі неврахували той час якій я відсидів потім я кличу Вадіма Хефнера до себе щоб роз'ясувати причину і чому він не врахував час якій я відсидів Я з ним спорив і мене віткінули в бан на 4 дні я важаю що це суворе покарання хотів би щоб ГА своїми очима росудила цю ситуацію та винесла вердикт та замінила бан на мут
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Перше покарання Друге Бан
- Дата походження:12.05.2025
Останнє редагування: