Зачинено Важливе Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sh4wman

𝐦𝐞𝐧𝐲𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐲𝐮𝐭
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
319
Реакції
86
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс, Соня Кенді
  2. Особистий нікнейм: Кирило Вествуд
  3. Суть скарги: З'являюся я вже в оскарженнях не раз, багато випадків я вже проаналізував які зі мною були, ЧОМУ приймають обрізаний фрапс від людини "Айсі Сакура" людина не знаючи мене називає зменшувально ласкавим і "типом", досить смішно, але не суть. Людина сама пише, що у неї є докази, але чомусь їх не докидає в скаргу у відповідності чого шановна адміністраторка Євеліна Мартінс повністю погоджується з автором скарги і мене відкидає за "ДМ". Пояснюю ситуацію, я під'їжджаю до смітника там стоїть гравець клану МАНІЯ5 збирає пляшки і у нього машина білого кольору мітсубіші паджеро, я його вбиваю так як у нас війна кланів, після чого різко ловлю кілька куль з боку даного гравця "Айсі Сакура" на БМВ М4 Ф82 чорного кольору ще не підозрюючи, що це він. Я з ІС причини починаю відстрілюватися від нього, так як у мене є право "стріляти в того хто стріляє першим у мене". Через деякий час "Айси Сакура" в іншому скіні називає мене "недоумком" що шановна адміністраторка Соня Кенді не зараховує за образу і примітку Вбивство і садить даного гравця за дм кар (Соня перегляньте скаргу там є цифра 2). Чому моєму клану завжди я помічаю переглядають скарги? Адміни ви нас недолюблюєте? Без додаткових доказів одразу відкидаєте/відмовляєте? Чому так? Я вимагаю зміну висновку скарги так як тепер є докази, що гравець "Айсі Сакура" зробив РК і обман АДМІНІСТРАЦІЇ своїм постуком у підробленні скарги у свій бік, а точніше обрізав відео докази, адміністратор "Євеліна Мартінс" не перевірила повністю скаргу і відкинула мене за якогось огризку який іде 12 секунд під назвою "фрапс" та Соню Кенді за не повну перевірку моєї скарги. Вимагаю розмови з адміністраторами та покарання гравцю "Айсі Сакура" за обман адміністрації. З повагою до всіх адміністраторів Кирило Вествуд
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Мої докази Рогляд Соні Кенді Розгляд Евеліни Мартінс та суті самої скарги
  5. Дата походження: 03.07.2024

Евеліна Мартінс

ЗГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,285
Реакції
5,215
Бали
253
Вітаю шановний гравець! Переглянувши вашу скаргу від цього гравця-тут. Чітко видно як гравець тільки виходить з машини, та ви перший починаєте відкривати вогонь.Не вважаю що цю скаргу потрібно було відхиляти за неповний відеодоказ, так як тут дійсно є порушення від вас.Від вашого клану є жб, але вони відмовлені по причині, а не із-за блату якогось клану та вердикт був винесений згідно правилам проєкту.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав відповідь вище, з його думкою згоден.
У випадку якщо буде помічено що гравці дійсно обрізають відеодокази та обманюють адміністрацію, вони отримають блокування згідно нормативів покарань.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі