sh4wman
𝐦𝐞𝐧𝐲𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐲𝐮𝐭
- Реєстрування
- 9 Бер 2024
- Дописи
- 319
- Реакції
- 86
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс, Соня Кенді
- Особистий нікнейм: Кирило Вествуд
- Суть скарги: З'являюся я вже в оскарженнях не раз, багато випадків я вже проаналізував які зі мною були, ЧОМУ приймають обрізаний фрапс від людини "Айсі Сакура" людина не знаючи мене називає зменшувально ласкавим і "типом", досить смішно, але не суть. Людина сама пише, що у неї є докази, але чомусь їх не докидає в скаргу у відповідності чого шановна адміністраторка Євеліна Мартінс повністю погоджується з автором скарги і мене відкидає за "ДМ". Пояснюю ситуацію, я під'їжджаю до смітника там стоїть гравець клану МАНІЯ5 збирає пляшки і у нього машина білого кольору мітсубіші паджеро, я його вбиваю так як у нас війна кланів, після чого різко ловлю кілька куль з боку даного гравця "Айсі Сакура" на БМВ М4 Ф82 чорного кольору ще не підозрюючи, що це він. Я з ІС причини починаю відстрілюватися від нього, так як у мене є право "стріляти в того хто стріляє першим у мене". Через деякий час "Айси Сакура" в іншому скіні називає мене "недоумком" що шановна адміністраторка Соня Кенді не зараховує за образу і примітку Вбивство і садить даного гравця за дм кар (Соня перегляньте скаргу там є цифра 2). Чому моєму клану завжди я помічаю переглядають скарги? Адміни ви нас недолюблюєте? Без додаткових доказів одразу відкидаєте/відмовляєте? Чому так? Я вимагаю зміну висновку скарги так як тепер є докази, що гравець "Айсі Сакура" зробив РК і обман АДМІНІСТРАЦІЇ своїм постуком у підробленні скарги у свій бік, а точніше обрізав відео докази, адміністратор "Євеліна Мартінс" не перевірила повністю скаргу і відкинула мене за якогось огризку який іде 12 секунд під назвою "фрапс" та Соню Кенді за не повну перевірку моєї скарги. Вимагаю розмови з адміністраторами та покарання гравцю "Айсі Сакура" за обман адміністрації. З повагою до всіх адміністраторів Кирило Вествуд
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Мої докази Рогляд Соні Кенді Розгляд Евеліни Мартінс та суті самої скарги
- Дата походження: 03.07.2024