Розглянуто Валерія Савченко // Невиконання обов'язків + ігнор // Для О. Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Кирил Фенікс
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги: Вітаю, вчора подав скаргу, щоб обговорити через що в мене недовіра та шляхи її оскарження - *скарга*. Відповіла на скаргу ГА Валерія Савченко таким текстом -

"Вітаю. Очікуйте, ми переговоримо зі старшим складом, та в разі чого - відпишемо."
В сенсі "Ми переговоримо та в разі чого відпишемо"? Гравець, тобто я, чітко попросив вийти на зв'язок зі мною, щоб оговорити це питання. Далі я почекав достатньо часу, щоб дати їм на обговорення, при цьому, що ГА, що КА - Вікторія Кизима були в мережі в Discord, навіть спілкувались в ГЧ з іншими гравцями (КА точно). Далі я написав і ГА і КА в особисті телеграм, але відповіді до сих пір нема.... Я розумію, що можливо вони завантажені, але чомусь іншим гравцям відповідають, а мені ні... Тобто це виходить ігнор? Упереджене ставлення? Не бажання співпрацювати/говорити з гравцями, при чому з певними? Шановне керівництво, прошу розглянути цей випадок упереджоного ставлення, адже окрім "У вас недовіра" або "Не готові з вами наразі співпрацювати" нічого сказати не можуть, а коли намагаєшся вияснити яким чином зняти недовіру - ігнор, або тупі відмазки, по типу "Почекайте певний час", а потім знову недовіра і так далі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 05.02.2026
5. Дата порушення: 06.02.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю.

Відповідно до правил Ukraine GTA, ГА / ЗГА / КА не зобов’язані надавати детальні пояснення щодо причин недовіри.
Якщо старший склад має обґрунтоване розуміння, що гравець наразі не виправився або не готовий до подальшої співпраці, вони мають повне право не розкривати причини недовіри та відмовити у її знятті без додаткових обговорень.
Відсутність відповіді або затримка з нею не є упередженим ставленням чи ігнором, як ви кажете, а може бути пов’язана з пріоритетністю інших робочих питань.

Якщо ваша ціль у майбутньому обіймати керівні посади, продовжуйте активну та стабільну роботу на нижчих рангах протягом певного часу, проявіть себе з позитивної сторони та дайте можливість адміністрації побачити вас у іншому руслі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі