Кирил Фенікс
SAC with the FBI New-York Field Office
- Реєстрування
- 26 Вер 2022
- Дописи
- 242
- Реакції
- 394
- Бали
- 108
1. Ваш нікнейм: Кирил Фенікс
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги: Вітаю, вчора подав скаргу, щоб обговорити через що в мене недовіра та шляхи її оскарження - *скарга*. Відповіла на скаргу ГА Валерія Савченко таким текстом -
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 05.02.2026
5. Дата порушення: 06.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги: Вітаю, вчора подав скаргу, щоб обговорити через що в мене недовіра та шляхи її оскарження - *скарга*. Відповіла на скаргу ГА Валерія Савченко таким текстом -
В сенсі "Ми переговоримо та в разі чого відпишемо"? Гравець, тобто я, чітко попросив вийти на зв'язок зі мною, щоб оговорити це питання. Далі я почекав достатньо часу, щоб дати їм на обговорення, при цьому, що ГА, що КА - Вікторія Кизима були в мережі в Discord, навіть спілкувались в ГЧ з іншими гравцями (КА точно). Далі я написав і ГА і КА в особисті телеграм, але відповіді до сих пір нема.... Я розумію, що можливо вони завантажені, але чомусь іншим гравцям відповідають, а мені ні... Тобто це виходить ігнор? Упереджене ставлення? Не бажання співпрацювати/говорити з гравцями, при чому з певними? Шановне керівництво, прошу розглянути цей випадок упереджоного ставлення, адже окрім "У вас недовіра" або "Не готові з вами наразі співпрацювати" нічого сказати не можуть, а коли намагаєшся вияснити яким чином зняти недовіру - ігнор, або тупі відмазки, по типу "Почекайте певний час", а потім знову недовіра і так далі."Вітаю. Очікуйте, ми переговоримо зі старшим складом, та в разі чого - відпишемо."
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 05.02.2026
5. Дата порушення: 06.02.2026