Розглянуто Валерія Савченко // для Олега Галицького !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻

𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
326
Реакції
175
Бали
103
Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
Особистий нікнейм: Хамелеон Мафіозі
Суть скарги:

Шановне керівництво проєкту!

Мене звати Хамелеон Мафіозі, і я хочу звернутися зі скаргою на Головного Адміністратора 03 сервера — Валерію Савченко.

Протягом останнього часу з її боку неодноразово спостерігається порушення встановленого порядку розгляду скарг. А саме:

Вона самовільно розглядає скарги, які були офіційно спрямовані безпосередньо до Керівника проєкту — Олега Галицького.

Подібні дії не є одноразовими, а мають систематичний характер, що викликає сумніви в дотриманні службової етики та меж повноважень.

!!Вважаю такі дії неприпустимими, оскільки:
– Порушується чітка ієрархія та відповідальність у проєкті.
– Скарги, адресовані керівнику, мають розглядатися виключно ним або за його офіційним дорученням, а не за власною ініціативою інших адміністративних осіб.

У зв’язку з цим прошу:

Провести перевірку правомірності дій Валерії Савченко.

Вжити відповідних заходів щодо недопущення подібного в майбутньому.

Олега Галицького — особисто перевірити скаргу, яка була адресована саме вам, але була розглянута ГА без відповідного права.

З повагою,
Хамелеончик <3

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 01.08.2025​

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,041
Бали
253
Вітаю!

Відповідно до внутрішньої ієрархії та регламенту, Головний Адміністратор має право розглядати скарги, що стосуються його сервера, якщо вони входять у межі його компетенції.
Це передбачено тим, що ГА несе повну відповідальність за життєдіяльність свого сервера та забезпечення порядку на ньому. Тому розгляд скарг не є порушенням, а виконанням посадових обов’язків.

Скарги, що надходять, на ім'я Керівника, можуть бути делеговані або перенаправлені ГА для оперативного вирішення, особливо якщо питання знаходиться у межах її прямої відповідальності. У таких випадках дії ГА є правомірними.

Було зафіксовано порушення з вашого боку створення другого форумного облікового запису без належного інформування адміністрації, що прямо суперечить пункту 2.6 правил:

«Заборонено мати кілька форумних акаунтів, зокрема створювати акаунти для обходу блокувань».

Допускається лише створення акаунта для апеляції покарання, у разі відсутності доступу до основного облікового запису. У вашому випадку цієї умови не було дотримано, тому ваш додатковий акаунт було заблоковано.

Жодних перевищень повноважень із боку Валерії Савченко не відбувалось.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі