𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻
𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
- Реєстрування
- 31 Бер 2023
- Дописи
- 326
- Реакції
- 175
- Бали
- 103
Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
Особистий нікнейм: Хамелеон Мафіозі
Суть скарги:
Шановне керівництво проєкту!
Мене звати Хамелеон Мафіозі, і я хочу звернутися зі скаргою на Головного Адміністратора 03 сервера — Валерію Савченко.
Протягом останнього часу з її боку неодноразово спостерігається порушення встановленого порядку розгляду скарг. А саме:
Вона самовільно розглядає скарги, які були офіційно спрямовані безпосередньо до Керівника проєкту — Олега Галицького.
Подібні дії не є одноразовими, а мають систематичний характер, що викликає сумніви в дотриманні службової етики та меж повноважень.
!!Вважаю такі дії неприпустимими, оскільки:
– Порушується чітка ієрархія та відповідальність у проєкті.
– Скарги, адресовані керівнику, мають розглядатися виключно ним або за його офіційним дорученням, а не за власною ініціативою інших адміністративних осіб.
У зв’язку з цим прошу:
Провести перевірку правомірності дій Валерії Савченко.
Вжити відповідних заходів щодо недопущення подібного в майбутньому.
Олега Галицького — особисто перевірити скаргу, яка була адресована саме вам, але була розглянута ГА без відповідного права.
З повагою,
Хамелеончик <3
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 01.08.2025
Особистий нікнейм: Хамелеон Мафіозі
Суть скарги:
Шановне керівництво проєкту!
Мене звати Хамелеон Мафіозі, і я хочу звернутися зі скаргою на Головного Адміністратора 03 сервера — Валерію Савченко.
Протягом останнього часу з її боку неодноразово спостерігається порушення встановленого порядку розгляду скарг. А саме:
Вона самовільно розглядає скарги, які були офіційно спрямовані безпосередньо до Керівника проєкту — Олега Галицького.
Подібні дії не є одноразовими, а мають систематичний характер, що викликає сумніви в дотриманні службової етики та меж повноважень.
!!Вважаю такі дії неприпустимими, оскільки:
– Порушується чітка ієрархія та відповідальність у проєкті.
– Скарги, адресовані керівнику, мають розглядатися виключно ним або за його офіційним дорученням, а не за власною ініціативою інших адміністративних осіб.
У зв’язку з цим прошу:
Провести перевірку правомірності дій Валерії Савченко.
Вжити відповідних заходів щодо недопущення подібного в майбутньому.
Олега Галицького — особисто перевірити скаргу, яка була адресована саме вам, але була розглянута ГА без відповідного права.
З повагою,
Хамелеончик <3
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 01.08.2025