Ігор Романенко
Центральна Україна
- Реєстрування
- 1 Лис 2024
- Дописи
- 63
- Реакції
- 33
- Бали
- 63
- Нікнейм лідера/заступника: Ваня Вінницький
- Особистий нікнейм:Гога Токсік
- Суть скарги:Пан Полковник не знаючи правил видає мені догану. 1) Потрапивши до Служби безпеки України, кожен співробітник зобов'язаний відпрацювати по контракту 3 дні.
2) Після отримання чергового спеціального звання, кожен співробітник зобов’язаний відпрацювати 3 дні з моменту його підвищення.
3) У разі порушення умов контрактної служби, працівника СБУ може бути звільнено за порушення статуту. З моменту як я вступив в фракцію прошло 3 дня і коли мене повисили теж пройшло 3 дня вступив на службу я 10.05.25 в 14:22 Звільнення я попросив в Дс чи зможе люди зайти і звільнить в 19:32 14.05.25 рапорт на форум я подав в 21:30 він його схвалив в 21:33 14.05.25 після чого я отримав догану.І мене ніхто не звільнив я знахожуся на службі дальше. Потім уточнюється шо мені видали догану за те що я стою в Афк уточнюю без форми і кач зп не було 2.29. Фарм ЗП - заборонено спати (бути AFK) в недозволеному місці/на посту/в формі понад 5 хвилин. До 9 звання надається 2 попередження у вигляді "Кік", а після 9 звання - 1 попередження. | Догана, Кік / Варн
Примітка: адміністрація залишає за собою право звернутись до гравця протягом 30-40 секунд, якщо не отримає відповіді - видати покарання. Відкликаючи на статут СБУ та Правила Державних Організацій стояти Афк не по формі не забороняється.Цього всього не було і мені доказують що я не зʼявляюсь на код 5 і стою без форми (пояснюю це тим що я знаходжуся на службі і не завжди вспіваю виключить вчасно ноутбук
Прошу провести бесіду а можна і видати догану шоб сам доганами не роскидався зняти з мене догану та звільнити так як я планую переводитись в НПУ. Дякую за розуміння - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Видача догани
- Дата походження:15.05.24
Останнє редагування: