Відмовлено Вання Віницький/Видав не коректно догану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Романенко

Центральна Україна
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
63
Реакції
33
Бали
63
  1. Нікнейм лідера/заступника: Ваня Вінницький
  2. Особистий нікнейм:Гога Токсік
  3. Суть скарги:Пан Полковник не знаючи правил видає мені догану. 1) Потрапивши до Служби безпеки України, кожен співробітник зобов'язаний відпрацювати по контракту 3 дні.
    2) Після отримання чергового спеціального звання, кожен співробітник зобов’язаний відпрацювати 3 дні з моменту його підвищення.
    3) У разі порушення умов контрактної служби, працівника СБУ може бути звільнено за порушення статуту. З моменту як я вступив в фракцію прошло 3 дня і коли мене повисили теж пройшло 3 дня вступив на службу я 10.05.25 в 14:22 Звільнення я попросив в Дс чи зможе люди зайти і звільнить в 19:32 14.05.25 рапорт на форум я подав в 21:30 він його схвалив в 21:33 14.05.25 після чого я отримав догану.І мене ніхто не звільнив я знахожуся на службі дальше. Потім уточнюється шо мені видали догану за те що я стою в Афк уточнюю без форми і кач зп не було
    2.29. Фарм ЗП - заборонено спати (бути AFK) в недозволеному місці/на посту/в формі понад 5 хвилин. До 9 звання надається 2 попередження у вигляді "Кік", а після 9 звання - 1 попередження. | Догана, Кік / Варн
    Примітка: адміністрація залишає за собою право звернутись до гравця протягом 30-40 секунд, якщо не отримає відповіді - видати покарання. Відкликаючи на статут СБУ та Правила Державних Організацій стояти Афк не по формі не забороняється.Цього всього не було і мені доказують що я не зʼявляюсь на код 5 і стою без форми (пояснюю це тим що я знаходжуся на службі і не завжди вспіваю виключить вчасно ноутбук
    Прошу провести бесіду а можна і видати догану шоб сам доганами не роскидався зняти з мене догану та звільнити так як я планую переводитись в НПУ. Дякую за розуміння
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Видача догани
  5. Дата походження:15.05.24

Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,297
Бали
253
Вітаю, переглянувши докази в слідкуючої адміністрації, виношу вердикт, що покарання було видане вірно, як ви порушували пункт правил 2.17, 3.21.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі