Мікі Краймз
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 19 Лют 2023
- Дописи
- 458
- Реакції
- 748
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: василь босович
- Особистий нікнейм: Фуфлшмерц Хард
- Суть скарги: Адміністратор видає покарання навмання, також нехтує правилами зльоту бізнесу. Приїхав я на зліт бізнесу хотів поглянути коли він злітає і яка ціна зльоту квартири але ніяк не міг добратися до мітки тому що її обступили гравці коли біля них знаходився той самий аДМІНІСТРАТОР василь, а зараз звернемось до розділу Загалі правила на форумі та де є данний пункт:
1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин
Де керівництвом проекту наголошено що ЗАБОРОНЕНО перешкоджати доступ до мітки, на відео доказі нижче як мінімум 8 гравців закривали прохід до мітки на що адміністратор закрив очі і не дав ніякого попередження коли бачив що я намагаюсь пробратися до мітки, після моїх багато разових спроб пройти крізь натовп і поглянути в яку ціну квартири відбувся "баг" самої гри який самостійно виконати ну аж ніяк не можливо, після того як я потрапив на мітку та поглянув те що мені потрібно відразу відійшов з мітки щоб не порушувати правило ловлі майна а саме пункт:
1.12. Заборонено стояти на мітці ловлі майна. | Респавн
Так як чисто фізично не міг покинути коло людей які обступили мітку, і отримав покарання NonRp і відразу виникає питання якщо Адміністратор відразу через 10 секунд видав мені покарання через те що я ніяк не міг зробити а просто стався баг, але довгий час не міг покарати гравців які при ньому порушували правило 1.13., роблячи з цього висновок можна зрозуміти що адміністратор або нехтує правилами керівницта або просто дає змогу своїм людям зловити майно що є порушенням правил адміністрації, зі своєї сторони не бачу ніяких порушень, а через те що данний адміністратор не знає правил та навмання видає покарання я по перше не зміг зловити майно яке злітало нічого не порушуючи коли гравцям які на пряму порушують ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА він дає шанс на те щоб вони купували. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 25.12.2024