Розглянуто Василь Босович / зліт бізнесу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мікі Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
458
Реакції
748
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: василь босович
  2. Особистий нікнейм: Фуфлшмерц Хард
  3. Суть скарги: Адміністратор видає покарання навмання, також нехтує правилами зльоту бізнесу. Приїхав я на зліт бізнесу хотів поглянути коли він злітає і яка ціна зльоту квартири але ніяк не міг добратися до мітки тому що її обступили гравці коли біля них знаходився той самий аДМІНІСТРАТОР василь, а зараз звернемось до розділу Загалі правила на форумі та де є данний пункт:
    1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин
    Де керівництвом проекту наголошено що ЗАБОРОНЕНО перешкоджати доступ до мітки, на відео доказі нижче як мінімум 8 гравців закривали прохід до мітки на що адміністратор закрив очі і не дав ніякого попередження коли бачив що я намагаюсь пробратися до мітки, після моїх багато разових спроб пройти крізь натовп і поглянути в яку ціну квартири відбувся "баг" самої гри який самостійно виконати ну аж ніяк не можливо, після того як я потрапив на мітку та поглянув те що мені потрібно відразу відійшов з мітки щоб не порушувати правило ловлі майна а саме пункт:
    1.12. Заборонено стояти на мітці ловлі майна. | Респавн
    Так як чисто фізично не міг покинути коло людей які обступили мітку, і отримав покарання NonRp і відразу виникає питання якщо Адміністратор відразу через 10 секунд видав мені покарання через те що я ніяк не міг зробити а просто стався баг, але довгий час не міг покарати гравців які при ньому порушували правило 1.13., роблячи з цього висновок можна зрозуміти що адміністратор або нехтує правилами керівницта або просто дає змогу своїм людям зловити майно що є порушенням правил адміністрації, зі своєї сторони не бачу ніяких порушень, а через те що данний адміністратор не знає правил та навмання видає покарання я по перше не зміг зловити майно яке злітало нічого не порушуючи коли гравцям які на пряму порушують ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА він дає шанс на те щоб вони купували.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 25.12.2024

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністрація робила все можливе для комфортного процесу ловлі нерухомості, але через великий наплив гравців ми не простежили за цим порушенням, через що приносимо свої щирі вибачення. Надалі ми будемо уважніше спостерігати.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі