Сережа Новік
ГС Гатило
- Реєстрування
- 11 Жов 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 74
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:Василь Максимов
- Особистий нікнейм: Сережа Новік
- Суть скарги:
Гравець з нікнеймом "Коля Кент", під'їхав до мене та почав проводити провокації у мою сторону, пізніше данний гравець здійснив DM Car на роботі у мою сторону, згідно чого я мав адекватну причину відкрити вогонь по відношенню до нього, та помститись за нанесену шкоду мені, але гравець далі продовждив мене провокувати та від'їхав у сторону написав репорт, за яким прибув ігровий помічник Василь Максимов
У адміністрації є така команда як /sp id, але він вирішив сісти у авто, щоб у разі нанесення урону, по гравцю його було менше, бо з великим шансом наніс би по адміністратору з /gm
Видав адміністатор покарання за ДМ, яке не є аргументоване, та образи і МГ, яких не було, свій відеодоказ я прикріплю ниже
Прошу вас звірити його відеодоказ та видати покарання адміністратору і його товаришу "Коля Кент"( за замовчування про свої порушення, провокації, ДМ Кар) у правилах видачі покараннь є така строка у розділі "Репорт", як "Приховування свого порушення - отримання того самого, що отримав і гравець"
Також є претензія до адміністратора, що він не може визначитись у покаранні, то він видає "Провокація на образи", то потім видає на годину мут за образи і мг, тим самим ссить мені в історію покараннь.
Якщо данний ігровий помічник не розуміє свої визначені задачі, які не входять у себе обов'язкові видачі покараннь, нехай перший час відповідає на запитання та рівняється на старший адмін состав, а то виходить, що він сам не розуміє які покарання потрібно видати
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скрін історії, мій відеозапис (тайм коди: 00:05-00:15 - образи та провокація, 00:28-00:35 DM Car і знову провокації та образи, 00:51-01:00 - знову провокація, 01:45-02:28 - момент на думку ігрового помічника на моє порушення)
- Дата походження: 16.05