Розглянуто Василь Максимов \\ погано працює або блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сережа Новік

ГС Гатило
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
74
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Василь Максимов
  2. Особистий нікнейм: Сережа Новік
  3. Суть скарги:

Гравець з нікнеймом "Коля Кент", під'їхав до мене та почав проводити провокації у мою сторону, пізніше данний гравець здійснив DM Car на роботі у мою сторону, згідно чого я мав адекватну причину відкрити вогонь по відношенню до нього, та помститись за нанесену шкоду мені, але гравець далі продовждив мене провокувати та від'їхав у сторону написав репорт, за яким прибув ігровий помічник Василь Максимов

У адміністрації є така команда як /sp id, але він вирішив сісти у авто, щоб у разі нанесення урону, по гравцю його було менше, бо з великим шансом наніс би по адміністратору з /gm

Видав адміністатор покарання за ДМ, яке не є аргументоване, та образи і МГ, яких не було, свій відеодоказ я прикріплю ниже

Прошу вас звірити його відеодоказ та видати покарання адміністратору і його товаришу "Коля Кент"( за замовчування про свої порушення, провокації, ДМ Кар) у правилах видачі покараннь є така строка у розділі "Репорт", як "Приховування свого порушення - отримання того самого, що отримав і гравець"

Також є претензія до адміністратора, що він не може визначитись у покаранні, то він видає "Провокація на образи", то потім видає на годину мут за образи і мг, тим самим ссить мені в історію покараннь.

Якщо данний ігровий помічник не розуміє свої визначені задачі, які не входять у себе обов'язкові видачі покараннь, нехай перший час відповідає на запитання та рівняється на старший адмін состав, а то виходить, що він сам не розуміє які покарання потрібно видати

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скрін історії, мій відеозапис (тайм коди: 00:05-00:15 - образи та провокація, 00:28-00:35 DM Car і знову провокації та образи, 00:51-01:00 - знову провокація, 01:45-02:28 - момент на думку ігрового помічника на моє порушення)
  2. Дата походження: 16.05

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,165
Реакції
690
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Гравець написав репорт та попросив адміністратора сісти до нього в авто, та спеціально приїхав до Вас, адміністратор попередньо ситуації не бачив.
Гравець Коля Кент отримує покарання за: Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14, DM Car - /jail 30-120, Розмова в ноці - /pmute 30, MG - /pmute 15-30.
Сережа Новік отримує покарання за: MG - /pmute 15-30.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі