Відмовлено Вбивство по колу групою осіб: Дмитро Сінкевич, Сергій Коцьбайло, Хайзер зюзя, Егор Персонал

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Куст

Новий гравець
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Дмитро Сінкевич, Сергій Коцьбайло, Хайзер зюзя, Егор Персонал
2. Особистий нікнейм: Олексій Куст
3. Клан порушника: [ Nevidomi ]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: [ SIROTKI ]
5. Суть скарги: Я працював на Глово, а ця група людей по колу їздила та вбивала мене, що не давало мені грати. По колу вишукували мене біля лікарні, та як тільки я від неї від’їжджав, вбивали мене знов. Докази одного з таких переслідувань та вбивств є на відео. Щось мені там розказували про війни кланів, про які я взагалі нічого не знаю та я про це їм сказав.
Навіть якщо ї йде війна (ще раз я про неї не знав та просто працював у Глово) то наскільки я знаю, щонайменше не можна:
  • Заборонено вбивати учасників кланів під час виконання ними роботи (Я працював у Глово)
  • Дозволено відкривати вогонь по колесам авто, якщо: Авто не зупиняється після трьох чітких попереджень (Ніяких попереджень не було, одразу стріляли по колесам та по мені у авто)
Та взагалі, чи можна без зупинки караулити біля лікарні та вбивати по колу одну й ту саму людину, яка не підтримує таке та й не відповыдає зустрічним вогнем, мірно собі грає?
6. Докази (скриншот/відео): ВІдео - Тиць
7. Дата порушення: 23.08.2025

Останнє редагування:

Олександр Фаретті

Ст.Адміністратор | Південна Україна [05]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Вер 2022
Дописи
571
Реакції
189
Бали
103

Вітаю! Переподайте скаргу з тайм кодами, згідно правил подачі якщо відео більше 5 хвилин скарга не розглядаються, якщо відео більше 2 хвилин то там повинно бути тайм коли.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі