Олексій Куст
Новий гравець
- Реєстрування
- 11 Сер 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
1. Нікнейм гравця: Дмитро Сінкевич, Сергій Коцьбайло, Хайзер зюзя, Егор Персонал
2. Особистий нікнейм: Олексій Куст
3. Клан порушника: [ Nevidomi ]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: [ SIROTKI ]
5. Суть скарги: Я працював на Глово, а ця група людей по колу їздила та вбивала мене, що не давало мені грати. По колу вишукували мене біля лікарні, та як тільки я від неї від’їжджав, вбивали мене знов. Докази одного з таких переслідувань та вбивств є на відео. Щось мені там розказували про війни кланів, про які я взагалі нічого не знаю та я про це їм сказав.
Навіть якщо ї йде війна (ще раз я про неї не знав та просто працював у Глово) то наскільки я знаю, щонайменше не можна:
6. Докази (скриншот/відео): ВІдео - Тиць
7. Дата порушення: 23.08.2025
2. Особистий нікнейм: Олексій Куст
3. Клан порушника: [ Nevidomi ]
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: [ SIROTKI ]
5. Суть скарги: Я працював на Глово, а ця група людей по колу їздила та вбивала мене, що не давало мені грати. По колу вишукували мене біля лікарні, та як тільки я від неї від’їжджав, вбивали мене знов. Докази одного з таких переслідувань та вбивств є на відео. Щось мені там розказували про війни кланів, про які я взагалі нічого не знаю та я про це їм сказав.
Навіть якщо ї йде війна (ще раз я про неї не знав та просто працював у Глово) то наскільки я знаю, щонайменше не можна:
- Заборонено вбивати учасників кланів під час виконання ними роботи (Я працював у Глово)
- Дозволено відкривати вогонь по колесам авто, якщо: Авто не зупиняється після трьох чітких попереджень (Ніяких попереджень не було, одразу стріляли по колесам та по мені у авто)
6. Докази (скриншот/відео): ВІдео - Тиць
7. Дата порушення: 23.08.2025
Останнє редагування: