Іванов Раіс
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Чер 2025
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Добрий день,мій бивший нік у грі Давид Майстренков 73110.Я признаю що я грав з читами на цьому ацці.Але я грав з читами виключно ради заробітку . Я не хотів навредити якимось гравцям, тому що вони на 04 дуже добрі і я хотів просто трішки заробити, після бану я осознав що це дуже і дуже погано. Я питався вибачитися перед адмінами в діскорді 04 сервера,але вони мене не слухали.Я хотів знову дуже пограти в цю гру і почати все спочатку але я не мав такої можливості. Потім у мене все таки вийшло зайти у гру(я не знаю як) і я створив новий аккаунт Іванов Раіс айді не памятаю щось 99554 мабуть так ,я почав все спочатку та помогав людям якщо мене просили, я ніяк не хотів обходити бан і т.д. я заробив 10кк після цього я купив машину і в мене залишилося 7кк і мене забанили я подумав за що і навіть написав скаргу але я зрозумів що адміни подумали це як обход бану.Я дуже прошу ,я ізменився і хотів стрімити укр гта щоб її прославляти на весь світ, але мені прилетів бан.Я дуже прошу розбану цього акаунту там де я грав без читів: Іванов Раіс.Чи хоча б грати на другому аккаунту.Якщо ви приймете і одобрите моє рішення то не забирайте будь ласка ті 7кк я буду їх розігрувати на стрімах.Дякую що вислухали мене та надіюсь на краще.Слава Україні.