- Реєстрування
- 11 Лип 2024
- Дописи
- 1,214
- Реакції
- 293
- Бали
- 223
- Нікнейм адміністратора: Оліка вейсс
- Особистий нікнейм: Кирилл Дамсот
- Суть скарги:
- Я звертаюся до вас з щирим вибаченням за свої дії, які призвели до обходу блокування. Я усвідомлюю, що мої вчинки порушили правила спільноти, і я глибоко шкодую про це. Моя мета ніколи не була завдати шкоди або створити проблеми для інших гравців. Я розумію, що блокування було введено з певною метою, і я повинен був поважати це рішення.
Коли я вчинив обхід блокування, я не усвідомлював усіх наслідків своїх дій. Я був захоплений бажанням продовжити гру і не подумав про те, як це може вплинути на інших учасників. Я розумію, що такі дії можуть підривати довіру в спільноті і створювати негативну атмосферу. Я ціную вашу роботу і зусилля, які ви докладаєте для підтримки чесної та приємної гри для всіх.
Я хочу запевнити вас, що я навчився з цього досвіду і більше не повторюватиму подібних помилок. Я готовий прийняти будь-які наслідки, які ви вважаєте за потрібне, і сподіваюся, що зможу відновити свою репутацію в спільноті. Я обіцяю дотримуватись усіх правил і норм, щоб забезпечити позитивний досвід для себе та інших гравців.
Дякую вам за ваше розуміння і терпіння. Я сподіваюся на ваше прощення і можливість продовжити грати в цю чудову гру, дотримуючись усіх правил.
(Любі оліка ат кріс )- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 10 8 2024
Останнє редагування: