Відмовлено Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Хмельницький

ЗГС Неоф І 06
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,205
Реакції
290
Бали
223
  1. Нікнейм адміністратора: Оліка вейсс
  2. Особистий нікнейм: Кирилл Дамсот
  3. Суть скарги:
  4. Я звертаюся до вас з щирим вибаченням за свої дії, які призвели до обходу блокування. Я усвідомлюю, що мої вчинки порушили правила спільноти, і я глибоко шкодую про це. Моя мета ніколи не була завдати шкоди або створити проблеми для інших гравців. Я розумію, що блокування було введено з певною метою, і я повинен був поважати це рішення.

Коли я вчинив обхід блокування, я не усвідомлював усіх наслідків своїх дій. Я був захоплений бажанням продовжити гру і не подумав про те, як це може вплинути на інших учасників. Я розумію, що такі дії можуть підривати довіру в спільноті і створювати негативну атмосферу. Я ціную вашу роботу і зусилля, які ви докладаєте для підтримки чесної та приємної гри для всіх.

Я хочу запевнити вас, що я навчився з цього досвіду і більше не повторюватиму подібних помилок. Я готовий прийняти будь-які наслідки, які ви вважаєте за потрібне, і сподіваюся, що зможу відновити свою репутацію в спільноті. Я обіцяю дотримуватись усіх правил і норм, щоб забезпечити позитивний досвід для себе та інших гравців.

Дякую вам за ваше розуміння і терпіння. Я сподіваюся на ваше прощення і можливість продовжити грати в цю чудову гру, дотримуючись усіх правил.

5. (Любі оліка ат кріс )
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  7. Дата походження: 10 8 2024

Останнє редагування:

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Ми надавали Вам відповідь у Discord.
Оскарженню відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі