Марьян Гаресон
Козак
- Реєстрування
- 31 Лип 2023
- Дописи
- 21
- Реакції
- 18
- Бали
- 6
Нікнейм адміністратора, на якого подається скарга:
03
Особистий нікнейм:
Марьян Тюбикович
Суть скарги:
Мій акаунт було повністю видалено без попередження, без пояснення причин, без можливості апеляції та без мого відома.
Жодного технічного або офіційного підтвердження порушення мені не було надано (ні логів, ні скріншотів, ні відео).
На акаунті були здійснені реальні покупки (донати), що підтверджує, що я є споживачем, згідно із Законом України «Про захист прав споживачів».
Жодних доказів мені надано не було.
Дата походження:29.06.2025
03
Особистий нікнейм:
Марьян Тюбикович
Суть скарги:
Мій акаунт було повністю видалено без попередження, без пояснення причин, без можливості апеляції та без мого відома.
Жодного технічного або офіційного підтвердження порушення мені не було надано (ні логів, ні скріншотів, ні відео).
На акаунті були здійснені реальні покупки (донати), що підтверджує, що я є споживачем, згідно із Законом України «Про захист прав споживачів».
⚖️ Порушення законодавства:
✅ Закон України «Про захист прав споживачів»:- Ст. 4 – право споживача на інформацію, безпеку, якість послуг і компенсацію.
- Ст. 8 – право на відшкодування збитків у разі надання неякісної послуги.
- Ст. 10 – обов’язок надавача послуг надати повну і достовірну інформацію.
- Ст. 22 – відповідальність постачальника за порушення прав споживача.
- Ст. 633 – публічний договір: якщо сервіс відкритий для всіх, то він зобов’язаний дотримуватись однакових правил.
- Ст. 906–907 – зобов’язання надавати послуги належної якості.
- Ст. 1173 – відшкодування шкоди, завданої неправомірними діями.
- Ст. 13 – зобов’язання продавця надавати чітку, повну та достовірну інформацію.
- Ст. 15 – дії суб’єкта електронної комерції мають бути прозорими і захищати права покупця.
📝 Прошу:
- Надати офіційне пояснення причин видалення акаунта.
- Відновити мій акаунт або надати підтвердження правомірності дій адміністрації.
- У разі неможливості — здійснити повернення коштів, витрачених на платні послуги.
Жодних доказів мені надано не було.
Дата походження:29.06.2025
У разі ігнорування звернення залишаю за собою право звернутися до:- Держпродспоживслужби,
- Кіберполіції України,
- А також правозахисних організацій, що займаються цифровими правами.