Розглянуто Видалення основної теми фракції ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
67
Реакції
84
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Тимур Бейтман
  2. Особистий нікнейм: Олексій Котік (Валентин Купель)
  3. Суть скарги:
    Видалили Статут внутрішньої служби ЗСУ, замість нього бездумно вкинули "Статут ЗСУ" і туди "ctrl+c ctrl+v" правила державних організацій. В них указали, що за цим Статутом (новим) ЗСУ просто організація (як ФОП або ТОВ), а не основна оборонна силова структура країни (військо Nезалежної).
    Взагалі подібне я одразу побачив і в НПУ (перший попавшийся розділ форуму який я вирішив додатково перевірити на проведення подібних знущаннь). Але я до нього ніякого відношення не маю.
    Для справочки: кожен термін проведений на полковнику\Генералі ЗСУ я додавав щось цікаве (форумно) або редагував наявне. Якась частина з цього була безповторно втрачена через особисті бачення інших лідерів фракції, бо деяким (для прикладу) цікавіше мати освновний Статут фракції вкрадений з кацапських проектів, в тупу перекладений гугл перекладечем. Для прикладу там є слово ПОБУДОВА, яке переводиться як кацапське ПОСТРОЕНИЕ.
    Адаптований мною до гри статут мав у собі термінологію, яка була простою, зрозумілою, доступною для більшості вікових категорій, а головне зрозумілою таким же людям, як я сам, які захочуть прийти з роботи (або у вільний час) і займатись тою ж рутиною у грі :)
    Відповідно назви статутів я переніс у гру з реальності (частково із відповідним змістом та сенсом застосування інформації з них) для поглиблення ролей тих, хто буде у фракції знаючи їх виконувати свою роль.

P.S. Від того, що правила державних організацій перенесуться з загального розділу правил проекту до кожної фракції у розділ додатково, людей що вчитуються в їх суть більше не стане (дітей теж).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 04.10.2025

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,457
Реакції
1,365
Бали
253
Вітаю, дякуємо за ваш вклад у минулий статут ЗСУ. Ваш статут був переміщений до архіву.
Новий статут був створений для зручності. Минулий статут змінювався кожним новим лідером, саме тому при звільненні по тій чи іншій причині та потім зміни того пункту по якій звільнили, у гравців виникали питання, за що ж їх було звільнено.
Новий статут створений, щоб укріпити причини для звільнення гравців, їх обов'язки, заборони для них та інші пункти. Він може змінюватись з узгодження Куратора МВС або ГС/ЗГС Держ.
Якщо у вас є ідеї щодо його доповнення, покращення, можете подати новому Лідеру ЗСУ (він в свою чергу передасть) або безпосередньо Куратору МВС або ГС/ЗГС Держ.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі