Олексій Котік
Memento mori
- Реєстрування
- 15 Тра 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 84
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Тимур Бейтман
- Особистий нікнейм: Олексій Котік (Валентин Купель)
- Суть скарги:
Видалили Статут внутрішньої служби ЗСУ, замість нього бездумно вкинули "Статут ЗСУ" і туди "ctrl+c ctrl+v" правила державних організацій. В них указали, що за цим Статутом (новим) ЗСУ просто організація (як ФОП або ТОВ), а не основна оборонна силова структура країни (військо Nезалежної).
Взагалі подібне я одразу побачив і в НПУ (перший попавшийся розділ форуму який я вирішив додатково перевірити на проведення подібних знущаннь). Але я до нього ніякого відношення не маю.
Для справочки: кожен термін проведений на полковнику\Генералі ЗСУ я додавав щось цікаве (форумно) або редагував наявне. Якась частина з цього була безповторно втрачена через особисті бачення інших лідерів фракції, бо деяким (для прикладу) цікавіше мати освновний Статут фракції вкрадений з кацапських проектів, в тупу перекладений гугл перекладечем. Для прикладу там є слово ПОБУДОВА, яке переводиться як кацапське ПОСТРОЕНИЕ.
Адаптований мною до гри статут мав у собі термінологію, яка була простою, зрозумілою, доступною для більшості вікових категорій, а головне зрозумілою таким же людям, як я сам, які захочуть прийти з роботи (або у вільний час) і займатись тою ж рутиною у грі
Відповідно назви статутів я переніс у гру з реальності (частково із відповідним змістом та сенсом застосування інформації з них) для поглиблення ролей тих, хто буде у фракції знаючи їх виконувати свою роль.
P.S. Від того, що правила державних організацій перенесуться з загального розділу правил проекту до кожної фракції у розділ додатково, людей що вчитуються в їх суть більше не стане (дітей теж).
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 04.10.2025