Розглянуто Вирішили недопомагати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Саншайн

Лідер PARADISE 👑
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
124
Реакції
97
Бали
46
Вік
29
  1. Нікнейм адміністратора: Валерія Гросман 201935, Стефан Янчев 81053
  2. Особистий нікнейм: Мері Хімбер
  3. Суть скарги: Я працюю на дафі крісмас, і на мосту через бігборди водії часто падають у воду, тому що даф має специфічну форму, а про бігборди ніхто до сих пір не подумав (і це не провина гравців на секундочку) . Я понадіялась на допомогу адмінів або помічників, які витягнуть мою фуру, бо сама я цього зробити НЕ можу( через те, що зараз НЕ можна спавнити фури які знаходяться в зміні із замовленням!!!) Гросман вирішила взагалі пропустити фрази типу "Чим я можу допомогти" або "Що у вас трапилось" і вирішила не питаючи, сама дати оцінку ситуації і написала мені пливти до берега. Янчев же вирішив що мене треба тепнути аж у Київ, без фури, а потім доказував мені, що я можу заспавнити свою фуру. Він же проігнорував все що я писала, і побажав гарної гри. Як можна не знати, що фури які У ЗМІНІ, не можна переспавнювати? І казати гравцям, "переспавніть". Я не доїхала до вигрузки. Після того як мою проблему не було вирішено, мені доводиться перезаходити в гру, поверніть мені втрачений час за цю поїздку і кошти які я не заробила. (по логам можна чекнути зп)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): подивіться
  5. Дата походження: 22.10.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі