Мері Саншайн
Лідер PARADISE 👑
- Реєстрування
- 12 Лют 2023
- Дописи
- 124
- Реакції
- 97
- Бали
- 46
- Вік
- 29
- Нікнейм адміністратора: Валерія Гросман 201935, Стефан Янчев 81053
- Особистий нікнейм: Мері Хімбер
- Суть скарги: Я працюю на дафі крісмас, і на мосту через бігборди водії часто падають у воду, тому що даф має специфічну форму, а про бігборди ніхто до сих пір не подумав (і це не провина гравців на секундочку) . Я понадіялась на допомогу адмінів або помічників, які витягнуть мою фуру, бо сама я цього зробити НЕ можу( через те, що зараз НЕ можна спавнити фури які знаходяться в зміні із замовленням!!!) Гросман вирішила взагалі пропустити фрази типу "Чим я можу допомогти" або "Що у вас трапилось" і вирішила не питаючи, сама дати оцінку ситуації і написала мені пливти до берега. Янчев же вирішив що мене треба тепнути аж у Київ, без фури, а потім доказував мені, що я можу заспавнити свою фуру. Він же проігнорував все що я писала, і побажав гарної гри. Як можна не знати, що фури які У ЗМІНІ, не можна переспавнювати? І казати гравцям, "переспавніть". Я не доїхала до вигрузки. Після того як мою проблему не було вирішено, мені доводиться перезаходити в гру, поверніть мені втрачений час за цю поїздку і кошти які я не заробила. (по логам можна чекнути зп)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): подивіться
- Дата походження: 22.10.2025