Відмовлено Владислав Авокадович | звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
  1. Нікнейм лідера/заступника: Владислав Авокадович
  2. Особистий нікнейм: Ігор Ронський
  3. Суть скарги: звільнення без причини.
    Перше на що хочу звернути увагу це на те, що звільнення по причині "Втрата довіри" - тільки з погодження слідкуючої адміністрації. (не знаю чи цей пункт правил лідера був дотриманий)
    Наступне прохання щоб цю скаргу розглядали ГС|02, ЗГС|02 так як зі слів лідера слідкуючі за держ. фраціями повністю підтримують моє звільнення.
    Тут я декілька мажливи цитат вставлю із спілкування з лідером в особистих повідомлень які можуть пролити світло на ситуацію:
    "Ронський забираєш криміналку від нас відчипається СБУ, МР, і ВРУ. Ілля хоче видати тобі догану, ВРУ хоче тебе звільнити, СБУ тоже з ВРУ хочуть тебе забрати. Забереш криміналку- я договорився. Зараз можемо все уладити. Криміналку забираєш - від нас відчіпаються. Ти там не правий, адміністрація на стороні СБУ так як ти порушив ієрархію"
    "Якщо ти хочеш попрощатися з погонами ти можеш йти до кінця ну але сам розумієш - мені проблем не треба, я думаю і тобі не треба"
    "Я вже за все договорився лишається тільки одне за тобою - забрати криміналку і тіпа сказати вибачте ми вас не чіпаємо, всьо шо від тебе хочутьвони почути"
    Добавляю кримінальне провадження про яке йде мова для розуміння.
    Сьогодні спілкуючись з лідером в RP складовій він намагався мене звільнити на підставі уявного наказу, цитата - "ВРУ та МР Д не довіряє вам і не хоче вас бачити на таких посадах!" (відео прикріпив у доказах)
    Спілкуючись з лідером також було ним сказано, що мене може бути звільнено через порушення "ієрархії" а саме затримання Майора СБУ Д який скоїв злочин. Але підпорядкування це про законні накази, під час ГРП/РП а не коли вони покривають злочин і мішають правосуддю.
    На мою субєктивну думку це втручання в RP процес та свідомий злив мене з посади підполковника.
    Думаю, що винні понесуть відповідальність!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Спілкуючись з лідером в RP складовій

bandicam 2024-06-27 19-51-09-449.jpg
  5. Дата походження: 27.06.2024

Владислав Ямадзі

Минулий ГС Держ | Західна Україна
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
553
Реакції
214
Бали
88
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Звільнення по "Втраті довіри" було узгоджено з слідкуючою адміністрацією.
Тому вас було звільнено доцільно.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі