- Нікнейм лідера/заступника: Владислав Авокадович
- Особистий нікнейм: Ігор Ронський
- Суть скарги: звільнення без причини.
Перше на що хочу звернути увагу це на те, що звільнення по причині "Втрата довіри" - тільки з погодження слідкуючої адміністрації. (не знаю чи цей пункт правил лідера був дотриманий)
Наступне прохання щоб цю скаргу розглядали ГС|02, ЗГС|02 так як зі слів лідера слідкуючі за держ. фраціями повністю підтримують моє звільнення.
Тут я декілька мажливи цитат вставлю із спілкування з лідером в особистих повідомлень які можуть пролити світло на ситуацію:
"Ронський забираєш криміналку від нас відчипається СБУ, МР, і ВРУ. Ілля хоче видати тобі догану, ВРУ хоче тебе звільнити, СБУ тоже з ВРУ хочуть тебе забрати. Забереш криміналку- я договорився. Зараз можемо все уладити. Криміналку забираєш - від нас відчіпаються. Ти там не правий, адміністрація на стороні СБУ так як ти порушив ієрархію"
"Якщо ти хочеш попрощатися з погонами ти можеш йти до кінця ну але сам розумієш - мені проблем не треба, я думаю і тобі не треба"
"Я вже за все договорився лишається тільки одне за тобою - забрати криміналку і тіпа сказати вибачте ми вас не чіпаємо, всьо шо від тебе хочутьвони почути"
Добавляю кримінальне провадження про яке йде мова для розуміння.
Сьогодні спілкуючись з лідером в RP складовій він намагався мене звільнити на підставі уявного наказу, цитата - "ВРУ та МР Д не довіряє вам і не хоче вас бачити на таких посадах!" (відео прикріпив у доказах)
Спілкуючись з лідером також було ним сказано, що мене може бути звільнено через порушення "ієрархії" а саме затримання Майора СБУ Д який скоїв злочин. Але підпорядкування це про законні накази, під час ГРП/РП а не коли вони покривають злочин і мішають правосуддю.
На мою субєктивну думку це втручання в RP процес та свідомий злив мене з посади підполковника.
Думаю, що винні понесуть відповідальність! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Спілкуючись з лідером в RP складовій
- Дата походження: 27.06.2024