Розглянуто Владислав Залужний,нерозсудливість в даній ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Демченко

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Залужний
  2. Особистий нікнейм:Роман Гурцев
  3. Суть скарги: Побачив, що поліція Києва зупинила авто та розпочала процесуальні дії. Я зупинився позаду поліцейського авто, яке стояло посеред дороги, не виходив з машини та не спілкувався з поліцейськими. Після того, як один із держслужбовців почав бесіду з водієм зупиненого авто, під’їхала Audi RS Q8, протаранила це авто разом із держслужбовцем. Проїхавши ще 15 метрів, машина розвернулася боком до авто та відкрила вогонь по поліцейських. Я, як і раніше, нічого не робив і не говорив.Нападник застрелив одного з поліцейських, тим часом другий офіцер сховався за службове авто та почав стріляти у відповідь. Побачивши, що не може влучити, нападник сів у свою машину і почав їхати зустрічною смугою (тобто повз мене). Поліцейський відкрив вогонь по ньому, але декілька куль влучили в моє авто. Після цього я під’їхав до нього (хочу зауважити, що я під’їхав збоку, не таранив його і не пошкоджував його автівку, можливо, просто був розсинхрон). У відповідь почув від нього: "Навіщо ти ДБ-шиш мене?" У голосовому чаті жодних слів про оффтоп не прозвучало.Далі я сказав йому: "Куди по машині клоун" Через 5 секунд мене відправили у КПЗ за 6.3.3 і дали мут на 120 хвилин, що вважаю нерозсудливим рішенням адміністратора. Крім того, він не покарав ні нападника, ні поліцейського, який завдав шкоди моєму авто. У ситуації, в якій я не брав активної участі, покарали лише мене.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження:18.02.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Покарання щодо mute видано вірно, щодо покарання jail видано не коректно, за це вам буде виплачено компенсацію.
З адміністратором була проведена бесіда, також гравець який порушив MG отримав покарання.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі