Відмовлено Владосік Снайпс Бреше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Владосік Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Поперше дякую за закриту тему, знову, ніякої діскусії і доводження фактів, як завжди немає, окей. Я тільки приїхав і відразу туди пішов, менше 10 секунд я там був, і ти мене відпарвив на респавн, про які многразові попредження ти кажешь мені прям цікаво, по друге я завжди без звука граю. По правилам гравцям заборонено закривати хід до мітки, що і зробив даний адміністратор, виходить адміністратор не гравець??? І те що він порушує правила гри цим, це нормально??? І ще раз повторю, я тільки приїхав, хотів ціну глянуть, і уйти, через твоє блокування проходу, я не зміг цього зробити, і ще й був через опять же, твоє ж блокування входу, відкинутий на респавн, і знову ж, це було хв 15 до сльоту, а не перед самим сльотом, я як гравень маю право, дізнатись подробіці майна хочаб, перед тим як купити, але виходить такого права немає, бо Владосік забороняє це робити.Зрозуміло. Дякую за увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Перевищення-своїх-повноважень-та-робіня-їм-самим-ситуацій.283533/
  5. Дата походження: 21.04.2025

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
103

Вітаю!

Щодо попереджень: Ви були відправлені на респавн за перебування на проході, що було чітко заборонено, і про це неодноразово публічно повідомлялось на зльоті. Якщо ви граєте без звуку- це ваша відповідальність, але це не звільняє вас від дотримання правил.

Щодо «блокування»: Я і всі слідкуючі за зльотами адміни, в момент перевірки проходу маємо право його тимчасово перекривати для перевірки гравців. Це не є порушенням, а частина наших обов’язків. Ви ж у свою чергу проігнорували ситуацію, забігли в прохід і заважали як мені, так і іншим.

1745265804789.png

Щодо часу: На момент ситуації до зльоту залишалось близько 15 хвилин, але навіть у цей час правила діють. Це не вікно «вільної зони», де можна порушувати правила.

Щодо перегляду ціни: Гравець може дізнатися ціну, (Наприклад: до проведення зльоту)- коли це не заважає іншим, та не порушує порядок проведення зльоту. Ви ж забігли у прохід, де вже йшла підготовка до зльоту, і створили перешкоду.

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА.

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Відповідь адміністратором була надана вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі