Pandusss18
Отаман
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 81
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Владосік Снайпс
- Особистий нікнейм: Пандус Діксон
- Суть скарги: Поперше дякую за закриту тему, знову, ніякої діскусії і доводження фактів, як завжди немає, окей. Я тільки приїхав і відразу туди пішов, менше 10 секунд я там був, і ти мене відпарвив на респавн, про які многразові попредження ти кажешь мені прям цікаво, по друге я завжди без звука граю. По правилам гравцям заборонено закривати хід до мітки, що і зробив даний адміністратор, виходить адміністратор не гравець??? І те що він порушує правила гри цим, це нормально??? І ще раз повторю, я тільки приїхав, хотів ціну глянуть, і уйти, через твоє блокування проходу, я не зміг цього зробити, і ще й був через опять же, твоє ж блокування входу, відкинутий на респавн, і знову ж, це було хв 15 до сльоту, а не перед самим сльотом, я як гравень маю право, дізнатись подробіці майна хочаб, перед тим як купити, але виходить такого права немає, бо Владосік забороняє це робити.Зрозуміло. Дякую за увагу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Перевищення-своїх-повноважень-та-робіня-їм-самим-ситуацій.283533/
- Дата походження: 21.04.2025