Pandusss18
Отаман
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
Я не сбираюсь знову на це чудо писати скаргу по правилам, тратити час, на ютуб заливати і прочій хлам. Чому ця "людина" Владосік Снайпс бане, за дм, коли всього однин міссклік був???поясніть мені логіку, все тепер на зльот взагалі не ходити?бо він бане за *********************ню??? Ігра коли багато людей стоїть глюче і звісно щоб нажати правильно можешь ще пару раз нажать, бо хз нажалось чи ні, бо гра глюче. ЧОМУ за це бан дає ця, "людина". Когось убили??? я бив безперестано??? зловживав откатами чи як там люди роблять?????? Поясніть чому через цю "людину" тепер, не можна ходити на сльоти? бо за один місс клік банять???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? І звісно требую конпенсації за такий брєд, в останій раз через нього у мене майже на день не було доступу до гри, тепер знову через його приколи, я неможу грати. Якщо ви важаєте що він правильно робить, то що з вами не так?????
Останнє редагування: