Відмовлено Владосік Хкхм

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
Я не сбираюсь знову на це чудо писати скаргу по правилам, тратити час, на ютуб заливати і прочій хлам. Чому ця "людина" Владосік Снайпс бане, за дм, коли всього однин міссклік був???поясніть мені логіку, все тепер на зльот взагалі не ходити?бо він бане за *********************ню??? Ігра коли багато людей стоїть глюче і звісно щоб нажати правильно можешь ще пару раз нажать, бо хз нажалось чи ні, бо гра глюче. ЧОМУ за це бан дає ця, "людина". Когось убили??? я бив безперестано??? зловживав откатами чи як там люди роблять?????? Поясніть чому через цю "людину" тепер, не можна ходити на сльоти? бо за один місс клік банять???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? І звісно требую конпенсації за такий брєд, в останій раз через нього у мене майже на день не було доступу до гри, тепер знову через його приколи, я неможу грати. Якщо ви важаєте що він правильно робить, то що з вами не так?????

Останнє редагування:

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
За обісцяний Києвстар я повинен отримати бан на 4 дні, коли всі 3 доречі. Звісно я лютий порушник що піздец(ні). Або хтось щось має против мене. Звісно можу запис надати де я ловив, якщо треба, але просто так всі ці процедури робити не буду, якщо сенсу немає, в прошлий раз, він взагалі сказав що моє відео підробка, нічим не аргоментуючи, та не показуючи докази того що я підробив відео, хоча я його просив надати докази що я вожу в оману адмінсітрацію.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Владосік Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Бан за дм, по факту нізащо, один місклік в час коли бізнес слетів і все, він парохував як за дм чомусь. Ви або щось з ним робіть або я не знаю, уже другий мій сльот і за таку мєлочь він бане. Що далі? Я не машина щоб все робити без помилок і гарантувати що на слідуючему сльоті випадкого раз чи, 2 не ударю, не можу. Як мінімум ізза того що коли людей багато в одному місці фпс дуже падає, і щоб натиснути можешь пару зайвих раз нажати, бо воно ГЛЮЧЕ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.03.2025

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
Взагалі вам потрібно зміни правила ловлі, бо я так розумію що з веденням терміну FD, помимо DM(вбивство) у гру, ніхто не добавив правила на цей термін у правила ловлій майна, бо зараз DM та FD це різні речі. Якщо DM зараз вбивство, то за що він взагалі саде??? Він або зловживає цим терміном і застарілими правилами, або звісно я можу повністю помилятся як завжди. В любому випадку прохання добавити термін FD у правила сльотів, і відповідні правила до нього і покарання, я рахую неправильним карати за FD, як за DM в любому випадку. Тим більше якщо це було випадковий удар або два, тобіш місскліки.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі