Розглянуто Владюша Стоун / невірно розглянута скарга / блат клану Valhalla

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
39
Реакції
12
Бали
11
1. Владюша Стоун
2. Вячеслав Коломойський
3. 2 рази подавав скаргу на гравців які навмисно розстріляли мене, працівника мерії м. Харкова та Стасю Коломойську, також працівника мерії.

У першій скарзі мені відмовили, тому, що не видно повної ситуації, хоча хвилина тридцять фрапсу думаю повністю достатньо для того, щоб побачити ДМ.

Другу скаргу роздивились два рази, перший — винесли вердикт — покарання одного гравця за багоюз, хоча суть скарги полягала у ДМ чотирьох осіб, потім її пере розглянули і винесли другий вердикт — розсинхрон на сервері.

Вибачте, який розсинхрон коли надано два відеодокази з повною ситуацією з різних ракурсів?
Наскільки мені відомо, Владюша Стоун ГС клану Valhalla, роблячи висновок з усієї ситуації, я думаю, що тут ніяк інакше як блат клану.

Прошу розглянути цю скаргу, та хоча б передивитись мою скаргу з ДМ та винести нормальний вердикт, щоб усі понесли покарання за свої бездумні вчинки. Посилання на скаргу прикріплюю нижче.

4. Особисті докази
1. Невірно розглянута скарга — *тик*
2. Вердикт першої скарги
IMG_1171.png

3. Перший вердикт другої скарги після надання додаткових доказів
IMG_1167.png

4. Другий Вердикт цієї ж скарги, чомусь вирішили змінити свою думку :)
IMG_1170.png

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,112
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю!
На вашому фрапсі не видно що коїлося за 30 секунд до того як вас почали ДМ-ити, можливо з вашої сторони були провокації в голосовий чат!

Також я не слідкуючий за кланом Vallhala, а слідкуючий за всіма кланами одночасно.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА

Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
39
Реакції
12
Бали
11
Вітаю!
На вашому фрапсі не видно що коїлося за 30 секунд до того як вас почали ДМ-ити, можливо з вашої сторони були провокації в голосовий чат!

Також я не слідкуючий за кланом Vallhala, а слідкуючий за всіма кланами одночасно.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА
Я вам надав докази у другій скарзі

Чекаємо відповіді від ГА/ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі