Саша Братанович
Козак
- Реєстрування
- 11 Гру 2023
- Дописи
- 56
- Реакції
- 8
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця: Володимир Буданов (Генерал СБУ Д)
- Особистий нікнейм: Саша Братанович
- Суть скарги: Діло було так- Я, Саша Братанович 20.01.2024, приїхав до ГУСБ в цілях знайомства з новим керівництвом. Коли познаоймився з новим керівництвом, м*яко кажучи, воно на мене враження не справило, та я вирішив піти до нового колектива до НПУ К, після чого, Полковник дав згоду від себе на моє переведення, а характеристику давати просто відмовився, сказав - іди до генерала в нього і проси ( докази )) , після чого генерал мені теж відмовив в цьому, назвав дурну причину- (що я починав говорити з ним в перший раз при знайомстві без мікрофона ( в мене тоді підвисало ), а зараз коли мені треба зарактеристику то мікрофон в мене ввімкнений ) , в той же день, ми повертались на службовому авто назад до ГУ і трапилося таке - (за кермом сидів ярослав, він врізався в стовб і вирішив над ним пошуткувати, ((ярік воділа)) і написав це випадково в загальний а не в оффтоп чат, після чого володимир буданов почав видавати догану ( за несоблюдіння субординації, хоча я йому поямснив що помилився), а я вже розумів, що він ставиться погано, тому догану знімить не скоро, і я його попросив звільнити мене звб, він сказав що я попросив не ввічливо, і звільнив за якесь порушення, згідно з правилами лідерів така причина для звільнення незадовільна, прошу видати якесь покарання та зняти мені кд на вступ до іншиї фракцій
- Докази (скріншот/відео): частково докази в причині, але ось ще трудова (( тик ))
- Дата порушення: 20.01.2024