Зачинено Володимир Буданов // Незадовільна причина звільнення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
56
Реакції
8
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Володимир Буданов (Генерал СБУ Д)
  2. Особистий нікнейм: Саша Братанович
  3. Суть скарги: Діло було так- Я, Саша Братанович 20.01.2024, приїхав до ГУСБ в цілях знайомства з новим керівництвом. Коли познаоймився з новим керівництвом, м*яко кажучи, воно на мене враження не справило, та я вирішив піти до нового колектива до НПУ К, після чого, Полковник дав згоду від себе на моє переведення, а характеристику давати просто відмовився, сказав - іди до генерала в нього і проси ( докази )) , після чого генерал мені теж відмовив в цьому, назвав дурну причину- (що я починав говорити з ним в перший раз при знайомстві без мікрофона ( в мене тоді підвисало ), а зараз коли мені треба зарактеристику то мікрофон в мене ввімкнений ) , в той же день, ми повертались на службовому авто назад до ГУ і трапилося таке - (за кермом сидів ярослав, він врізався в стовб і вирішив над ним пошуткувати, ((ярік воділа)) і написав це випадково в загальний а не в оффтоп чат, після чого володимир буданов почав видавати догану ( за несоблюдіння субординації, хоча я йому поямснив що помилився), а я вже розумів, що він ставиться погано, тому догану знімить не скоро, і я його попросив звільнити мене звб, він сказав що я попросив не ввічливо, і звільнив за якесь порушення, згідно з правилами лідерів така причина для звільнення незадовільна, прошу видати якесь покарання та зняти мені кд на вступ до іншиї фракцій
  4. Докази (скріншот/відео): частково докази в причині, але ось ще трудова (( тик ))
  5. Дата порушення: 20.01.2024

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,417
Реакції
4,367
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
Вас було звільнено за порушення статуту,а саме за порушення субординації
За ваше висловлювання "Ярик воділа"
З приводу причини,з лідером проведено сувору бесіду.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі