Роберт Рокс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 230
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Володимир Гром
- Особистий нікнейм: Роберт Рокс
- Суть скарги: Гравці 7886, 15142, 13035 приїхали до моєї Лавки Скарбошукача, щоб я їм показав фінку і вели себе як дикуни. Я сказав, що фінку можу показати тільки тому хто має достатньо на баліку грошей (і якщо я захочу продати відповідному гравцеві), вони почали хамити та провокувати і це відбувалось в той момент коли адміністратор Володимир Гром був поряд. Далі ці гравці мене викрали в кайданках, порушивши при цьому правила, ображали і говорили неадекватні висловлювання. Адміністратор при цьому замутив тільки мене, не покаравши жодного з цих гравців ні за викрадення, ні за образи та провокації. І там те що я їх назвав клоунами в порівнянні з тим що виговарювали мені ці гравці ні в яке порівняння не ставиться, бо говорили речі за які потрібно відповідати серйозно. І адміністратор в приватній переписці сказав, що когось там не було і що він потім покарає ще там одного з них, чому потім а не відразу і чому одного, а не усіх порушників нехай розберається керівництво. Даний адмін попередив, що має підрізані фрапси, тому можливо буде вводити в обану що бачив і чув лишень те що йому хотілось. Тому прошу додатково перевірити його логи за цей період, бо судячи по всьому він був весь час і спостерігав і не міг не бачити всіх цих порушень. Блат гравців, або використання своїх повноважень, щоб чинити вибіркові покарання це зловживання та серйозне порушення адміністрації на скільки я знаю.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріплено
- Дата походження: 19.09.2024