Розглянуто Володимир Гром / Блат гравців, вибіркове покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Володимир Гром
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Гравці 7886, 15142, 13035 приїхали до моєї Лавки Скарбошукача, щоб я їм показав фінку і вели себе як дикуни. Я сказав, що фінку можу показати тільки тому хто має достатньо на баліку грошей (і якщо я захочу продати відповідному гравцеві), вони почали хамити та провокувати і це відбувалось в той момент коли адміністратор Володимир Гром був поряд. Далі ці гравці мене викрали в кайданках, порушивши при цьому правила, ображали і говорили неадекватні висловлювання. Адміністратор при цьому замутив тільки мене, не покаравши жодного з цих гравців ні за викрадення, ні за образи та провокації. І там те що я їх назвав клоунами в порівнянні з тим що виговарювали мені ці гравці ні в яке порівняння не ставиться, бо говорили речі за які потрібно відповідати серйозно. І адміністратор в приватній переписці сказав, що когось там не було і що він потім покарає ще там одного з них, чому потім а не відразу і чому одного, а не усіх порушників нехай розберається керівництво. Даний адмін попередив, що має підрізані фрапси, тому можливо буде вводити в обану що бачив і чув лишень те що йому хотілось. Тому прошу додатково перевірити його логи за цей період, бо судячи по всьому він був весь час і спостерігав і не міг не бачити всіх цих порушень. Блат гравців, або використання своїх повноважень, щоб чинити вибіркові покарання це зловживання та серйозне порушення адміністрації на скільки я знаю.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріплено
  5. Дата походження: 19.09.2024

Вкладення

• Снимок.PNG
    Снимок.PNG
    1.2 Mб · Перегляди: 88

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!

Після перегляду відеодоказів від адміністратора виношу вердикт:
Покарання стосовно Вас було видано вірно, по відношенню до інших гравців також будуть видані покарання, виходячи з ситуації, яку спостерігав адміністратор.
З адміністратором буде провоедено розмову, приносимо вибачення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі