Антоніо Добрий
SIKARIO
- Реєстрування
- 1 Тра 2023
- Дописи
- 24
- Реакції
- 42
- Бали
- 13
.
По перше попрошу людину дати покарання за оффтоп теми якой він не стосується. Друге людина сказала мені то что спровокувало мене сказати та вбивати мене це ні є причинаНу все правильно, провокація з вашого боку, тому не хникай малий
Шо ти плачеш, яка може бути причина коли ти сам його спровокувавПо перше попрошу людину дати покарання за оффтоп теми якой він не стосується. Друге людина сказала мені то что спровокувало мене сказати та вбивати мене це ні є причина
Чувак ти спілкуватись навчись а потім говори шось. Я не буду тобі пояснювати по 100 разів. Чекаємо відповідь від адміністраціїШо ти плачеш, яка може бути причина коли ти сам його спровокував
Спілкуватись? Я десь з тобою спілкувався чи щось в цьому роді? Ти сам даєш відповідь на свою ж скаргу і потім кажеш що не винен, вась ну ти геній взагалі, в перше бачу таких логічних людей, признай просто те що ти його спровокував, а потім впав і плакав на землі бо тебе просто так убили, рп клан....... Клан твій не грає ніякої ролі коли ти сам провокуєш людей і пишеш жбЧувак ти спілкуватись навчись а потім говори шось. Я не буду тобі пояснювати по 100 разів. Чекаємо відповідь від адміністрації
Напоминаю ця скарга не стосується тебе попрошу видати гравцю покарання за оффтопСпілкуватись? Я десь з тобою спілкувався чи щось в цьому роді? Ти сам даєш відповідь на свою ж скаргу і потім кажеш що не винен, вась ну ти геній взагалі, в перше бачу таких логічних людей, признай просто те що ти його спровокував, а потім впав і плакав на землі бо тебе просто так убили, рп клан....... Клан твій не грає ніякої ролі коли ти сам провокуєш людей і пишеш жб
Назови мені де була провокація від менеСпілкуватись? Я десь з тобою спілкувався чи щось в цьому роді? Ти сам даєш відповідь на свою ж скаргу і потім кажеш що не винен, вась ну ти геній взагалі, в перше бачу таких логічних людей, признай просто те що ти його спровокував, а потім впав і плакав на землі бо тебе просто так убили, рп клан....... Клан твій не грає ніякої ролі коли ти сам провокуєш людей і пишеш жб
Та чого ти плачеш, видадуть і видадуть мені особисто байдуже що буде, а тобі дам пораду не плакати?Напоминаю ця скарга не стосується тебе попрошу видати гравцю покарання за оффтоп
Якщо не було то чому тоді жб написав? У нас компетентна адміністрація яка зі всім розбереться, не плачНазови мені де була провокація від мене
Вибачаюсь за оффтоп, але на фрапсі видно як Віктор Палійчук почав стріляти без причини, провокацію на стрільбу від Антоніо я не бачу, бо сам Віктор привозносив свій клан, на то что Антоніо відповів протилежним. Але Віктор почав стріляти перший. Очікую відповідь від адміністраціїЯкщо не було то чому тоді жб написав? У нас компетентна адміністрація яка зі всім розбереться, не плач
Я тоже вибачаюсь за оффтоп але це не правильноВибачаюсь за оффтоп, але на фрапсі видно як Віктор Палійчук почав стріляти без причини, провокацію на стрільбу від Антоніо я не бачу, бо сам Віктор привозносив свій клан, на то что Антоніо відповів протилежним. Але Віктор почав стріляти перший. Очікую відповідь від адміністрації