Зачинено Віктор Палійчук//DM гравця рп клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
24
Реакції
42
Бали
13
Ну все правильно, провокація з вашого боку, тому не хникай малий
По перше попрошу людину дати покарання за оффтоп теми якой він не стосується. Друге людина сказала мені то что спровокувало мене сказати та вбивати мене це ні є причина

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
По перше попрошу людину дати покарання за оффтоп теми якой він не стосується. Друге людина сказала мені то что спровокувало мене сказати та вбивати мене це ні є причина
Шо ти плачеш, яка може бути причина коли ти сам його спровокував

Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
24
Реакції
42
Бали
13

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Чувак ти спілкуватись навчись а потім говори шось. Я не буду тобі пояснювати по 100 разів. Чекаємо відповідь від адміністрації
Спілкуватись? Я десь з тобою спілкувався чи щось в цьому роді? Ти сам даєш відповідь на свою ж скаргу і потім кажеш що не винен, вась ну ти геній взагалі, в перше бачу таких логічних людей, признай просто те що ти його спровокував, а потім впав і плакав на землі бо тебе просто так убили, рп клан....... Клан твій не грає ніякої ролі коли ти сам провокуєш людей і пишеш жб

Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
24
Реакції
42
Бали
13
Спілкуватись? Я десь з тобою спілкувався чи щось в цьому роді? Ти сам даєш відповідь на свою ж скаргу і потім кажеш що не винен, вась ну ти геній взагалі, в перше бачу таких логічних людей, признай просто те що ти його спровокував, а потім впав і плакав на землі бо тебе просто так убили, рп клан....... Клан твій не грає ніякої ролі коли ти сам провокуєш людей і пишеш жб
Напоминаю ця скарга не стосується тебе попрошу видати гравцю покарання за оффтоп

Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
24
Реакції
42
Бали
13
Назови мені де була провокація від мене

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113

skimolt

Новий гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
Якщо не було то чому тоді жб написав? У нас компетентна адміністрація яка зі всім розбереться, не плач
Вибачаюсь за оффтоп, але на фрапсі видно як Віктор Палійчук почав стріляти без причини, провокацію на стрільбу від Антоніо я не бачу, бо сам Віктор привозносив свій клан, на то что Антоніо відповів протилежним. Але Віктор почав стріляти перший. Очікую відповідь від адміністрації

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Вибачаюсь за оффтоп, але на фрапсі видно як Віктор Палійчук почав стріляти без причини, провокацію на стрільбу від Антоніо я не бачу, бо сам Віктор привозносив свій клан, на то что Антоніо відповів протилежним. Але Віктор почав стріляти перший. Очікую відповідь від адміністрації
Я тоже вибачаюсь за оффтоп але це не правильно

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Вибачаюсь за весь мій оффтоп, пане Адміністратор прошу звернути увагу на те що даний фрапс є обрізаний, що не є повний в всій ситуації, на відео чітко видно що розмова була обрізана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі