Розглянуто Віталій Керенський / некомпетентний розгяд скарги, оскарження ЗЧС / для Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
59
Реакції
33
Бали
33
07.09.2023 - я подав скаргу на блат в НПУ, на всіх відо є факти порушення, але адміністаор сказав "НЕМА" також є факти (образ) але адміністатор їх не баче))
після чого мені деє ЗЧС на місяць)

дублюю скаргу для вас
  1. Нікнейм лідера/заступника: Михайло Набанов Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов
  2. Особистий нікнейм: Едвін Домбазов
  3. Суть скарги: блат в організації та не виконання своїх обовязків ( розписав під пунктом 5)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження: 07.09.2023
03/09/2023 я звільнився з поста ( адміна) та прийшов до НПУ, з того дня я побачив багато змін у скалді.
На протязі всього часу, я замітив як погано працювали "полковники" ( Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов)
як саме вони погано працювали? Вони ігнорувала склад, коли їх хтось просе (підвищити або перевірити рапорт) вони просто ігнорують.
На протязі 04/09/2023 - 07/09/2023 полковники були онлайн лише вночі, тобто людей зовсім ніхто не підвищує.
Коли я звернувся до лідера, я почув "я в не активі" але він був онлайн на сервері.
Вчора, тобто 07.09.2023 сталась знову ситуація з ігноруванням, я знову звернувся до "Генерала" але замість того щоб якось з ними поговорити, вони вирішили мене звільнити.
Також майже всі рапорти які я писав були відхилені через | не приязнь до мене | також було дуже багато погроз до мене|

Також є переписка в чаті (ДІскорд "НПУ Х Спілкування")

- на цьому відео буде видно порушення пісял 13.00 і до 34.55

також є відео розмови з полковниками де є погрози в мою сторону, але його завантажити я не можу по технічним проблемам, якщо є можливість подивитись його в Discord

Попрошу детальний розгляд цієї скарги!

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
З вашим звільненням я згоден, нижче додаю докази
Клік
1694194171496.png
Скаргу буде перерозглянуто та покарано гравців за ТК та інші порушення
Генералу Даніл Банедив буде видано догану за ігнорування порушень співробітників
Щодо розгляду рапортів буде проведено перевірку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі