Єгор Домбазов
Отаман
- Реєстрування
- 8 Тра 2023
- Дописи
- 59
- Реакції
- 33
- Бали
- 33
07.09.2023 - я подав скаргу на блат в НПУ, на всіх відо є факти порушення, але адміністаор сказав "НЕМА" також є факти (образ) але адміністатор їх не баче))
після чого мені деє ЗЧС на місяць)
дублюю скаргу для вас
На протязі всього часу, я замітив як погано працювали "полковники" ( Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов)
як саме вони погано працювали? Вони ігнорувала склад, коли їх хтось просе (підвищити або перевірити рапорт) вони просто ігнорують.
На протязі 04/09/2023 - 07/09/2023 полковники були онлайн лише вночі, тобто людей зовсім ніхто не підвищує.
Коли я звернувся до лідера, я почув "я в не активі" але він був онлайн на сервері.
Вчора, тобто 07.09.2023 сталась знову ситуація з ігноруванням, я знову звернувся до "Генерала" але замість того щоб якось з ними поговорити, вони вирішили мене звільнити.
Також майже всі рапорти які я писав були відхилені через | не приязнь до мене | також було дуже багато погроз до мене|
Також є переписка в чаті (ДІскорд "НПУ Х Спілкування")
- на цьому відео буде видно порушення пісял 13.00 і до 34.55
також є відео розмови з полковниками де є погрози в мою сторону, але його завантажити я не можу по технічним проблемам, якщо є можливість подивитись його в Discord
Попрошу детальний розгляд цієї скарги!
після чого мені деє ЗЧС на місяць)
дублюю скаргу для вас
- Нікнейм лідера/заступника: Михайло Набанов Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов
- Особистий нікнейм: Едвін Домбазов
- Суть скарги: блат в організації та не виконання своїх обовязків ( розписав під пунктом 5)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 07.09.2023
На протязі всього часу, я замітив як погано працювали "полковники" ( Олег Ломакін, Даніл Бенедив, Микола Богданов)
як саме вони погано працювали? Вони ігнорувала склад, коли їх хтось просе (підвищити або перевірити рапорт) вони просто ігнорують.
На протязі 04/09/2023 - 07/09/2023 полковники були онлайн лише вночі, тобто людей зовсім ніхто не підвищує.
Коли я звернувся до лідера, я почув "я в не активі" але він був онлайн на сервері.
Вчора, тобто 07.09.2023 сталась знову ситуація з ігноруванням, я знову звернувся до "Генерала" але замість того щоб якось з ними поговорити, вони вирішили мене звільнити.
Також майже всі рапорти які я писав були відхилені через | не приязнь до мене | також було дуже багато погроз до мене|
Також є переписка в чаті (ДІскорд "НПУ Х Спілкування")
також є відео розмови з полковниками де є погрози в мою сторону, але його завантажити я не можу по технічним проблемам, якщо є можливість подивитись його в Discord
Попрошу детальний розгляд цієї скарги!
Останнє редагування: