- Реєстрування
- 28 Чер 2023
- Дописи
- 1,136
- Реакції
- 1,086
- Бали
- 253
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Дата відкриття: 16.08.2025.
Головний слідчий: Дмитро Морріс.
Слідча група: Данік Ткач, Микола Гавріков, Даніїл Духов, Олександр Духов, Кирил Духов.
ОПИС
Я, Генерал СБУ Дмитро Морріс, доповідаю що, Не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Статус: Заарештований.
Додаткова інформація: Людина в чорній кепкі, також в чорних очках та в маскі, також (Працівник, ДСНС).
Іʼмя: Людмила Легенда.
Статус: Потерпілий.
Додаткова інформація: Президент України.
Іʼмя: Томі Версетті.
Статус: Свідок.
Додаткова інформація: Голова НААУ.
ДОКАЗИ
Доказ 0002. (тайм код 2:58).
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Я, Генерал СБУ Дмитро Морріс, доповідаю що, Не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.
16 серпня 2025 року, у 20:04 було проведено розпізнаття голосу фігуранта кримінальної справи №16082025. Експертиза проходила у складі Експерта ДБР- Маркіяна Сологуб
Результати експертизи: ім'я Підозрюваного : Денис Хакімі
Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, доповідаю про те, що: Не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.
Повістка про допит підозрюваному:Денис Хакімі
Повістка про допит Свідку:Томі Версетті
Повістка про допит Потерпілому:Людмила Легенда
Під час допиту вдалося встановити наступне: Томі Версетті, бачив як схожий громодянин- Денис Хакімі погрожував Президенту України, та бачив як схожий громодянин, Денис Хакімі стриляв по Президенту України.
Під час допиту вдалося встановити наступне: Що Людмила Легенда не отримала поранень, та бачила як людина погрожувала, їй та помітила як по ній, відкрили вогонь.
Під час допиту вдалося встановити наступне: Людина не признала, свою вину по статті ККУ 43 ч.3.
Я, Генерал СБУ – Дмитро Морріс, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №16082025 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Денис Хакімі.
Ордер "ОЗ-0002"
Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 25.08.2025 (00:00) - до досягнення цілей.
Пояснення:
На підставі кримінальної справи №16082025, та достатніх доказів, затримати особу "Денис Хакімі".
Ціль: Затримати порушника.
Ордер виданий на підставі:
1) Вагомі докази правопорушення підозрюваного
Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 23 серпня 2025 року, фігуранта кримінальної справи - Денис Хакімі було заарештовано та взято під варту.
У ході проведення слідчих заходів все було проведено вірно та справу можна передавати до суду для виявлення порушень особи,
Передати кримінальну справу №16082025
на розгляд у суд.
Генерал - Дмитро Морріс
Підпис: D.Morris
Підпис: D.Morris
Останнє редагування: