Розглянуто ГУСБУ | Державне Бюро Розслідувань | №16082025 | ККУ 43 ч.3 | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253

1754850693708.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: Зачинено.
Дата відкриття: 16.08.2025.
Головний слідчий: Дмитро Морріс.
Слідча група: Данік Ткач, Микола Гавріков, Даніїл Духов, Олександр Духов, Кирил Духов.

ОПИС

Я, Генерал СБУ Дмитро Морріс, доповідаю що, Не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Денис Хакімі.
Статус: Заарештований.
Додаткова інформація: Людина в чорній кепкі, також в чорних очках та в маскі, також (Працівник, ДСНС).

Іʼмя: Людмила Легенда.
Статус: Потерпілий.
Додаткова інформація: Президент України.

Іʼмя: Томі Версетті.
Статус: Свідок.
Додаткова інформація: Голова НААУ.

ДОКАЗИ
Доказ 0001. (тайм код 00:30).
Доказ 0002. (тайм код 2:58).

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

Я, Генерал СБУ Дмитро Морріс, доповідаю що, Не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.

16 серпня 2025 року, у 20:04 було проведено розпізнаття голосу фігуранта кримінальної справи №16082025. Експертиза проходила у складі Експерта ДБР- Маркіяна Сологуб
Результати експертизи: ім'я Підозрюваного : Денис Хакімі

Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, доповідаю про те, що: Не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.

Повістка про допит підозрюваному:Денис Хакімі

Повістка про допит Свідку:Томі Версетті

Повістка про допит Потерпілому:Людмила Легенда

Під час допиту вдалося встановити наступне: Томі Версетті, бачив як схожий громодянин- Денис Хакімі погрожував Президенту України, та бачив як схожий громодянин, Денис Хакімі стриляв по Президенту України.

Під час допиту вдалося встановити наступне: Що Людмила Легенда не отримала поранень, та бачила як людина погрожувала, їй та помітила як по ній, відкрили вогонь.

Під час допиту вдалося встановити наступне: Людина не признала, свою вину по статті ККУ 43 ч.3.

Я, Генерал СБУ – Дмитро Морріс, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №16082025 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Денис Хакімі.

Ордер "ОЗ-0002"

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 25.08.2025 (00:00) - до досягнення цілей.
Пояснення:
На підставі кримінальної справи №16082025, та достатніх доказів, затримати особу "Денис Хакімі".
Ціль: Затримати порушника.
Ордер виданий на підставі:
1) Вагомі докази правопорушення підозрюваного

Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 23 серпня 2025 року, фігуранта кримінальної справи - Денис Хакімі було заарештовано та взято під варту.

У ході проведення слідчих заходів все було проведено вірно та справу можна передавати до суду для виявлення порушень особи,
Передати кримінальну справу №16082025
на розгляд у суд.

Генерал - Дмитро Морріс

Підпис: D.Morris

Останнє редагування:

Маркіян Сологуб

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
63
Реакції
75
Бали
21
ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Експерт ДБР - Маркіян Сологуб отримавши відео з місця пригоди для проведення експертизи розпізнавання голосу

ВСТАНОВИВ

16 серпня 2025 року, у 20:04 було проведено розпізнаття голосу фігуранта кримінальної справи №16082025. Експертиза проходила у складі Експерта ДБР- Маркіяна Сологуб

Результати експертизи: ім'я Підозрюваного : Денис Хакімі

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Відеозапис №1:
Відео
Підполковник - Маркіян Сологуб
Підпис: Маркіян . С.

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253
1755368247467.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
16.08.2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, доповідаю про те, що: Не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.

ДОКУМЕНТАЦІЯ

(a) Доказ 0001. (тайм код 00:30).
Доказ 0002. (тайм код 2:58).
Доказ 0003.

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 43 ч.3 ККУ.
Генерал - Дмитро Морріс

Останнє редагування:

Данік Ткач

Легенда НПУ Д | Східна Україна 03
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
385
Бали
108
1755369103522.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
16/08/2025.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Директор ДБР Полковник Данік Ткач, розглянувши повідомлення про злочин №16082025, що надійшов від Генерала Дмитриа Морріса та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Що не відомий громадянин України почав погрожувати Президенту України та стріляв в Президента України, ситуація- Президент України проводив набір до ВРУ, далі підбігає громадянин та починає говорити такі слова- *Ви мене обідили шо не хотіли взяти мене до себе* потім Президент України адекватно говорить, що городянин не пройшов набір, далі громадянин каже- *Тим саме я може відкрити на вас охоту* що вже свідчить про порушення ККУ 43 ч.1, Далі, через 30-40 хвилин Президент України, та Глова НААУ вийшли з ВРУ на двір, далі вони побачи с Долика, схожу людину яка погрожувала, поті та людина з далека, за попередньої інформації, дістала зброю М4, та почала цілитися на Президента України, далі на відео доказі в 2:58 людина починає стріляти в Президента України, та попадає пулями з М4, тим саме порушеє ККУ 43 ч1, а саме-3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, Також людина підозрюється в порушення статті ККУ 43 ч,1.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 43 ч.3 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 43 ч.3 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Директор ДБР, Полковник - Данік Ткач
Підпис:
1741102569092.png

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253
1755423621591.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

17.08.2025.
ПРОТОКОЛ

допиту свідка.

Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, 17 серпня 2025 року, допитав свідка, у справі №16082025.

Ім'я та прізвище допитуваного:Томі Версетті

Дата народження:21.12.2000

Місце проживання:Київ

Громадянство:Україна

Місце роботи або навчання: Верховна рада України (Голова НААУ)

Контактний номер:+380666888333.

Під час допиту вдалося встановити наступне: Томі Версетті, бачив як схожий громодянин- Денис Хакімі погрожував Президенту України, та бачив як схожий громодянин, Денис Хакімі стриляв по Президенту України.

(a) Відеоматеріал №1: Посилання

Генерал - Дмитро Морріс

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253
1755450500364.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

17.08.2025.
ПРОТОКОЛ

допиту потерпілого

Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, 17 серпня, 2025 року, допитав Потерпілого у справі №16082025.

Ім'я та прізвище допитуваного:Людмила Легенда

Дата народження:21.12.1999

Місце проживання:Київ

Громадянство:Українець

Місце роботи або навчання:Верховна рада України (Президент України)

Контактний номер:+380993228502

Під час допиту вдалося встановити наступне: Що Людмила Легенда не отримала поранень, та бачила як людина погрожувала, їй та помітила як по ній, відкрили вогонь.

Генерал - Дмитро Морріс

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253
1755456947928.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

17.08.2025.
ПРОТОКОЛ

допиту підозрюваного

Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, 17 серпня 2025 року, допитав підозрюваного, у справі №16082025.

Ім'я та прізвище допитуваного:Денис Хакімі

Дата народження:11.02.2005

Місце проживання:Бориспіль

Громадянство:Українець

Місце роботи або навчання:Працівник ДСНС (4 Порядкеве звання)

Контактний номер:+0970752948

Під час допиту вдалося встановити наступне: Людина не признала, свою вину по статті ККУ 43 ч.3.

Генерал - Дмитро Морріс

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253
1755458317717.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

17.08.2025.
КЛОПОТАННЯ

перед судом Східної України

Я, Генерал СБУ – Дмитро Морріс, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №16082025 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Денис Хакімі.

Генерал - Дмитро Морріс

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,279
Реакції
560
Бали
253
IMG-5820.png

Ордер "ОЗ-0002"

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 25.08.2025 (00:00) - до досягнення цілей.
Пояснення:
На підставі кримінальної справи №16082025, та достатніх доказів, затримати особу "Денис Хакімі".
Ціль: Затримати порушника.
Ордер виданий на підставі:
1) Вагомі докази правопорушення підозрюваного

Дата: 19.08.2025

1755758531266.png

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253
1755963697018.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

23.08.2025.

ПОСТАНОВА

про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Генерал СБУ - Дмитро Морріс, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 23 серпня 2025 року, фігуранта кримінальної справи - Денис Хакімі було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:

Генерал - Дмитро Морріс

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,136
Реакції
1,086
Бали
253
1755964314531.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

23.08.2025.
ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Генерал СБУ, Дмитро Морріс, розглянувши матеріали кримінальної справи №16082025, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №16082025 на розгляд прокуратури Східної України з подальшою передачею до суду.

Генерал - Дмитро Морріс

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,279
Реакції
560
Бали
253
IMG-5820.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
Офіс Генерального Прокурора.
23.08.2025.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до суду

Я, Генеральний Прокурор Ян Карпенко, розглянувши матеріали кримінальної справи №16082025, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів все було проведено вірно та справу можна передавати до суду для виявлення порушень особи

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №16082025
на розгляд у суд.

Генеральний прокурор - Ян Карпенко
Підпис:

1755979552870.png

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі