Зачинено ГУСБУ | Державне Бюро Розслідувань | №26092025 | ККУ 38 | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
159
Бали
88
Реєстрація кримінальної справи/провадження:

Номер:Дата та час реєстрації:Статус:Правова кваліфікація кримінального правопорушення:Орган Досудового Розслідування:Головний Слідчий:Прокурор:
№2609202526.09.2025, о 20.54У провадженніст. 38 ККУДержавне Бюро Розслідувань у складі Головного Упраління Служби Безпеки України м.Київ Євген Мудрик
Кирилл Духов

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
159
Бали
88

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 18/09/2025.
Головний слідчий: Євген Мудрик
Слідча група: ЄВген Мудрик

ОПИС

26 вересня 2025 Року о 20:31, Старший сержант СБУ міста Києва, Євген Мудрик перебував на спец.завдані. Зайшовши на центральний ринок, він побачив особу, що продає предмет, схожий на зброю, та придбав її.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Микита Михайло (нове ім'я Микита Грейсон).
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Ідентифікаційний номер громадянки - 121497.

ДОКАЗИ

запис з боді-камери.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

У процесі.
Слідчий ДБР - Євген Мудрик

Підпис: Є.Мудрик

Останнє редагування:

𝕯𝖆𝖓𝖎𝖐 𝕽𝖊𝖞𝖛𝖊𝖓

𝕃𝕚𝕕𝕖𝕣 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
40
Реакції
51
Бали
23

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

15/11/25.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, підполковник - Даніель Сурікат, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів,

ВСТАНОВИВ
11 місяця 2025 року, у 14:58 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №26092025
. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Даніеля Суріката.
Результати експертизи: встановлено що це зброя, а саме - м4

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Підполковник - Даніель Сурікат
Подпись: Д.Сурікат

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
159
Бали
88
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
15/11/2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підролковник - Євген Мудрик, доповідаю про те, що:старший сержант Центрального управління Служби Безпеки(далі - ЦУСБ) Євген Мудрик,під час несення служби, що мало місце 26 вересня, перебуваючи на спеціальному завданні, що полягає у виявленні незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів, пристроїв, наркотичних речовин та прекурсорів на території Східної України здійснював перевірку Центрального Ринку м.Києва о 20:54 я перебуваючи під прикриттям підійшов до прилавку №13 де виявив предмет на продажі ззовні схожий на вогнепальну зброю, що коштував 45.000 грн за 1-ну одиницю та придбав його. Поруч з наметом було вигравіювано Ім'я та Прізвище продавця - Микита Михайло (нове ім'я Микита Грейсон) та ідентифікаційний номер 121497 .

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Запис з боді-камери
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 38 ККУ.

Підполковник - Євген Мудрик

Останнє редагування:

Данік Ткач

Легенда НПУ Д | Східна Україна 03
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
128
Реакції
385
Бали
108
1763282207633.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
16/11/2025.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Данік Ткач, розглянувши повідомлення про злочин №26092025, що надійшов від Підполковника Євгена Мудрика та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Що старший сержант Центрального управління Служби Безпеки(далі - ЦУСБ) Євген Мудрик,під час несення служби, що мало місце 26 вересня, перебуваючи на спеціальному завданні, що полягає у виявленні незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів, пристроїв, наркотичних речовин та прекурсорів на території Східної України здійснював перевірку Центрального Ринку м.Києва о 20:54, перебуваючи під прикриттям підійшов до прилавку №13 де виявив предмет на продажі ззовні схожий на вогнепальну зброю, що коштував 45.000 грн за 1-ну одиницю та придбав його. Поруч з наметом було вигравіювано Ім'я та Прізвище продавця - Микита Михайло та ідентифікаційний номер 121497 .
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 38 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 38 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Директор ДБР, Полковник ЦУСБУ - Данік Ткач
Підпис:

1741102569092.png

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
159
Бали
88
Центральне Управління Служби Безпеки України
Державне Бюро Розслідувань

Повістка про виклик для проведення процесуальних слідчих дій, а саме допит підозрюваного - Микита Михайло(нове ім'я Микита Грейсон)
Додаток - Повістка

Підполковник Центрального Управління Служби Безпеки України,
Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Євген Мудрик

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
159
Бали
88
Центральне Управління Служби Безпеки України
Державне Бюро Розслідувань
20.09.2025.​
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Підполковник ЦУСБУ м.Києва - Євген Мудрик, 17 листопада 2025 року, запросив свідка у справі №26092025 на допит.
Микита Михайло(нове ім'я Микита Грейсон)- Не прийшов на допит.

Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Євген Мудрик​

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
159
Бали
88

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
18/11/2025.
КЛОПОТАННЯ
перед судом Східної України

Я, Підполковник Центрального Управління Служби Безпеки України,Слідчий Державного Бюро Розслідувань– Євген Мудрик, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №26092025 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Микита Михайло(нове ім'я Микита Грейсон).

Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Євген Мудрик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі