Зачинено ГУСБУ | Державне Бюро Розслідувань | №26092025 | ККУ 38 | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алішер Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
204
Реакції
177
Бали
88
Реєстрація кримінальної справи/провадження:

Номер:Дата та час реєстрації:Статус:Правова кваліфікація кримінального правопорушення:Орган Досудового Розслідування:Головний Слідчий:Прокурор:
№2609202526.09.2025, о 20.54У провадженніст. 38 ККУДержавне Бюро Розслідувань у складі Головного Упраління Служби Безпеки України м.Київ Євген Мудрик
Кирилл Духов

Алішер Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
204
Реакції
177
Бали
88

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 18/09/2025.
Головний слідчий: Євген Мудрик
Слідча група: ЄВген Мудрик

ОПИС

26 вересня 2025 Року о 20:31, Старший сержант СБУ міста Києва, Євген Мудрик перебував на спец.завдані. Зайшовши на центральний ринок, він побачив особу, що продає предмет, схожий на зброю, та придбав її.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Микита Михайло (нове ім'я Микита Грейсон).
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Ідентифікаційний номер громадянки - 121497.

ДОКАЗИ

запис з боді-камери.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

У процесі.
Слідчий ДБР - Євген Мудрик

Підпис: Є.Мудрик

Останнє редагування:

𝕯𝖆𝖓𝖎𝖐 𝕽𝖊𝖞𝖛𝖊𝖓

𝕃𝕚𝕕𝕖𝕣 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
45
Реакції
63
Бали
23

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

15/11/25.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, підполковник - Даніель Сурікат, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів,

ВСТАНОВИВ
11 місяця 2025 року, у 14:58 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №26092025
. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Даніеля Суріката.
Результати експертизи: встановлено що це зброя, а саме - м4

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Підполковник - Даніель Сурікат
Подпись: Д.Сурікат

Алішер Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
204
Реакції
177
Бали
88
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
15/11/2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підролковник - Євген Мудрик, доповідаю про те, що:старший сержант Центрального управління Служби Безпеки(далі - ЦУСБ) Євген Мудрик,під час несення служби, що мало місце 26 вересня, перебуваючи на спеціальному завданні, що полягає у виявленні незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів, пристроїв, наркотичних речовин та прекурсорів на території Східної України здійснював перевірку Центрального Ринку м.Києва о 20:54 я перебуваючи під прикриттям підійшов до прилавку №13 де виявив предмет на продажі ззовні схожий на вогнепальну зброю, що коштував 45.000 грн за 1-ну одиницю та придбав його. Поруч з наметом було вигравіювано Ім'я та Прізвище продавця - Микита Михайло (нове ім'я Микита Грейсон) та ідентифікаційний номер 121497 .

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Запис з боді-камери
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 38 ККУ.

Підполковник - Євген Мудрик

Останнє редагування:

Данік Ткач

Легенда НПУ Д | Східна Україна 03
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
131
Реакції
416
Бали
108
1763282207633.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
16/11/2025.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Данік Ткач, розглянувши повідомлення про злочин №26092025, що надійшов від Підполковника Євгена Мудрика та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Що старший сержант Центрального управління Служби Безпеки(далі - ЦУСБ) Євген Мудрик,під час несення служби, що мало місце 26 вересня, перебуваючи на спеціальному завданні, що полягає у виявленні незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів, пристроїв, наркотичних речовин та прекурсорів на території Східної України здійснював перевірку Центрального Ринку м.Києва о 20:54, перебуваючи під прикриттям підійшов до прилавку №13 де виявив предмет на продажі ззовні схожий на вогнепальну зброю, що коштував 45.000 грн за 1-ну одиницю та придбав його. Поруч з наметом було вигравіювано Ім'я та Прізвище продавця - Микита Михайло та ідентифікаційний номер 121497 .
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 38 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 38 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Директор ДБР, Полковник ЦУСБУ - Данік Ткач
Підпис:

1741102569092.png

Алішер Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
204
Реакції
177
Бали
88
Центральне Управління Служби Безпеки України
Державне Бюро Розслідувань

Повістка про виклик для проведення процесуальних слідчих дій, а саме допит підозрюваного - Микита Михайло(нове ім'я Микита Грейсон)
Додаток - Повістка

Підполковник Центрального Управління Служби Безпеки України,
Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Євген Мудрик

Останнє редагування:

Алішер Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
204
Реакції
177
Бали
88
Центральне Управління Служби Безпеки України
Державне Бюро Розслідувань
20.09.2025.​
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Підполковник ЦУСБУ м.Києва - Євген Мудрик, 17 листопада 2025 року, запросив свідка у справі №26092025 на допит.
Микита Михайло(нове ім'я Микита Грейсон)- Не прийшов на допит.

Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Євген Мудрик​

Алішер Батурінець

Поважний гравець
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
204
Реакції
177
Бали
88

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
18/11/2025.
КЛОПОТАННЯ
перед судом Східної України

Я, Підполковник Центрального Управління Служби Безпеки України,Слідчий Державного Бюро Розслідувань– Євген Мудрик, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №26092025 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Микита Михайло(нове ім'я Микита Грейсон).

Слідчий Державного Бюро Розслідувань - Євген Мудрик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі