Розглянуто Галицькому або Серго Голд,оскарження бану КА Надін Арквейл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
161
Реакції
214
Бали
204
1. я 216948
2. КА Надін Арквейл
3. оскарження бану за цией скоргою https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ан-оскарження-Приморский.429177/#post-1694781
описую:
пани КА надала ответ-цитую:
Вітаю.

Щодо порушень, які, на вашу думку, не були враховані: адміністратор не зобов'язаний видавати покарання за всі зазначені вами пункти, якщо під час розгляду скарги не вбачає відповідних порушень.

Щодо невидачі покарання за DM: ви не натиснули кнопку щоб глянути хто вбив тому покарання не видано.

Щодо покарання гравця Даня Старий [254953] — скаргу буде додатково розглянуто.

Щодо скарги на Андрія Кардинала — вам уже було надано роз'яснення. Підстав для повторного розгляду цієї скарги не вбачаю.

Щодо Артема Бандервського — скаргу було повторно розглянуто, після чого порушнику видано відповідне покарання.

Щодо скарги, яку закрив Денис Приморський, — усі необхідні пояснення вже були надані раніше.

За навмисний злив адміністрації вам буде видано блокування терміном 10 днів.

Розглянуто.
тепер розпочну висловлювати свою думку:
Щодо порушень, які, на вашу думку, не були враховані: адміністратор не зобов'язаний видавати покарання за всі зазначені вами пункти, якщо під час розгляду скарги не вбачає відповідних порушень.--- пан администратор повинен читко и уважно розглядати вси порушення виявляни по скарзи,що вин не зробив -де багато порушень просто проигнорував.

Щодо покарання гравця Даня Старий [254953] — скаргу буде додатково розглянуто.----щодо цього-це е халатний,неуважний розгяд скарги сл.адм ЗСУ(це слидкуючий)- то про який злив администрации идет реч?

Щодо скарги на Андрія Кардинала — вам уже було надано роз'яснення. Підстав для повторного розгляду цієї скарги не вбачаю-----так само Администратор халатно и неуважно розглянув скаргу,писля якой я провив на остравах,будучи в деморгане-Безпидставно,за його невирним розглядом. Писля чого,поки не обговорив цю ситуацию с пани КА-вона мене звильнила з деморгана и перерозглянула скаргу!!!

Щодо Артема Бандервського — скаргу було повторно розглянуто, після чого порушнику видано відповідне покарання.--- цей пан теж невирно розглянув скаргу,ствердивши,що (невирний розгляд) вин обговорив с ГА и КА,потим пан Семеген перерозглянув скаргу------який це злив администрации???

За навмисний злив адміністрації вам буде видано блокування терміном 10 днів.---про який злив администрации йде мова,якщо администратори з помилками видають невирний розгляд? який це злив??? це халатнисть и БЕЗвидповидальнисть администрации при розгляди скарг.

прошу зняти блокировку акаунту,бо вважаю що покарання було видано безпидставно и не обгрунтовано.
я надав читки докази порушень з боку администрации,якщо в администраторов були невирни розгляди и вони помилилися- при чому тут Я и мий бан За ЗЛив администрации?
тобто-администратори помилилися-а я отримав бан на 10 диб? де логика???
4. 02.08.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,181
Реакції
2,091
Бали
643
Вітаю
Вирішено у войсі
Вас було розблоковано
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі