Розглянуто Гараж Ловля Кожного разу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Angerf1st

Козак
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
18
Реакції
15
Бали
8
  1. Ваш ігровий нік: Геббельс Хелльстром
  2. Ігровий нік особи, від якої запитується спростування: Нік Капоне
  3. Яке майно було піймане (якщо будинок/бізнес, вказуйте номер): Гараж 121
  4. Ваше відео, де буде видно, як особа піймала майно:
  5. Час, дата, коли майно було піймане гравцем: 16.11.25 9:26
  6. Шановна Адміністрація попрошу звернути увагу на його фрапс і коли він почав записувать а не просто зробити відмову з тим що в нього 4 хвилини як він на мітці, бажано подивитись більший час, як він потратив туда, або же завтра я буду дивиться свій фрапс і зроблю перезалив бо якщо добре бачив там багато хто бігав багоюзився і він був в тому числі.
  7. І як я побачив люди неодноразово плюють на правила сервера при ловлі майна, бо як я розумію покарання видають або вкрай рідко, або люди йдуть на корумпованість і покривають «Братиків» , або правила ловлі несуть не такі болючі наслідки які могли б зберігати контроль цієї ситуації.
  8. Завтра як ви побачите відкат, я стою в мітці і мені може бути однаково байдуже, але я говорю за те що набридло, хлопці які немають ні майна нічого, займають чергу, стоять надіються, прийде якийсь «магнат» , буде ловить нехай ловить чесно, але не з багами.
  9. Спростування для полювання на нерухості/бізнесу має починатися перед посадкою в авто і тривати до покупки нерухомості/бізнесу (Дивлячись на кол-во багоюзерів, я роблю висновок що фрапси перевіряються аби як, або перевіряються пару хвилин.
Майно жміть сюди

Останнє редагування:

Angerf1st

Козак
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
18
Реакції
15
Бали
8
Слухай я все розумію але подивись свої відкати, я за 2 години зайняв місце..
Зайняв місце чи бігав туда сюда щоб мітку зловить?🤔
Не переживай, без агресії і тому подібного, я просто кажу що і як відбувається.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
Зайняв місце чи бігав туда сюда щоб мітку зловить?🤔
Зайняв місце і стояв нікого не чипаючи! я ж не просто так кажу щоб у вас не виникало питаннь переглянь свої відкати, є можливість зараз піти до діскорду?

Angerf1st

Козак
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
18
Реакції
15
Бали
8
Зайняв місце і стояв нікого не чипаючи! я ж не просто так кажу щоб у вас не виникало питаннь переглянь свої відкати, є можливість зараз піти до діскорду?
Завтра можемо , сьогодні на роботі до пізна, тому не маю часу , завтра хоть двоє сядемо подивимось в дс , якщо дійсно не багався стояв як Томми Джері який дійсно стояв нічого не робив , вибачусь, але всерівно буду піднімать це питання ( не про тебе)

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
Завтра можемо , сьогодні на роботі до пізна, тому не маю часу , завтра хоть двоє сядемо подивимось в дс , якщо дійсно не багався стояв як Томми Джері який дійсно стояв нічого не робив , вибачусь, але всерівно буду піднімать це питання ( не про тебе)
Домовились тоді побалакаємо, на зв'язку(y)

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,154
Реакції
696
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Скарга подана не по формі (не заповнені усі пункти).
Ознайомитись з формою Ви можете тут.
Також зазначу, що гравець зловив майно другим - тому гараж буде передано першому, хто зловив.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі