Angerf1st
Козак
- Реєстрування
- 24 Бер 2025
- Дописи
- 18
- Реакції
- 15
- Бали
- 8
- Ваш ігровий нік: Геббельс Хелльстром
- Ігровий нік особи, від якої запитується спростування: Нік Капоне
- Яке майно було піймане (якщо будинок/бізнес, вказуйте номер): Гараж 121
- Ваше відео, де буде видно, як особа піймала майно:
- Час, дата, коли майно було піймане гравцем: 16.11.25 9:26
- Шановна Адміністрація попрошу звернути увагу на його фрапс і коли він почав записувать а не просто зробити відмову з тим що в нього 4 хвилини як він на мітці, бажано подивитись більший час, як він потратив туда, або же завтра я буду дивиться свій фрапс і зроблю перезалив бо якщо добре бачив там багато хто бігав багоюзився і він був в тому числі.
- І як я побачив люди неодноразово плюють на правила сервера при ловлі майна, бо як я розумію покарання видають або вкрай рідко, або люди йдуть на корумпованість і покривають «Братиків» , або правила ловлі несуть не такі болючі наслідки які могли б зберігати контроль цієї ситуації.
- Завтра як ви побачите відкат, я стою в мітці і мені може бути однаково байдуже, але я говорю за те що набридло, хлопці які немають ні майна нічого, займають чергу, стоять надіються, прийде якийсь «магнат» , буде ловить нехай ловить чесно, але не з багами.
- Спростування для полювання на нерухості/бізнесу має починатися перед посадкою в авто і тривати до покупки нерухомості/бізнесу (Дивлячись на кол-во багоюзерів, я роблю висновок що фрапси перевіряються аби як, або перевіряються пару хвилин.
Останнє редагування: