Зачинено Графіка для слабких пк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
22
Бали
6
Доброго дня я пропоную щоб ви зробили графіку для слабких ПК ну бо багато хто може грати і слабких ПК і їх вибиває а тех підтримка каже що не підходить ПК ну багато в кого немає можливості купити собі нови компьютер прошу щоб ви зробили графік для слабких ПК як в ********************************************************************** що заходиш в launcher налаштування і графіка для слабких ПК прошу надіюсь ви мене почули

Анджел Квенті

Шановний гравець
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
16
Реакції
44
Бали
18
Доброго дня я пропоную щоб ви зробили графіку для слабких ПК ну бо багато хто може грати і слабких ПК і їх вибиває а тех підтримка каже що не підходить ПК ну багато в кого немає можливості купити собі нови компьютер прошу щоб ви зробили графік для слабких ПК як в ********************************************************************** що заходиш в launcher налаштування і графіка для слабких ПК прошу надіюсь ви мене почули
Звісно тільки ЗА ідея дуже цікава та корисна, через це зможуть зайти нові гравці які до цього не змогли пограти в гру через слабку оптимізацію. Нові гравці і більше грошей розробникам а також хлопцям ЗСУ тому що з донату йдуть відсотки на ЗСУ

Саша19

Козак
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
71
Реакції
19
Бали
23
Згоден,но вони це не зроблять на жаль

Нікіта Полярус

?Легенда яку заскамили на 2500 грн ?
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
10
Реакції
7
Бали
6
За! Хоч в мене і норм ПК, який тягне всі ігри(ну більшість популярних ігор) в 60-100фпс +, но треба добавити різні сетапи графіки.
Типу добавити 4 кнопки у налаштуваннях: низька, середня, висока, ультра графіка

Богдан Ваганчук

Шановний гравець
Реєстрування
27 Чер 2024
Дописи
168
Реакції
43
Бали
73
За, В мене також слабкий пк і грати не можливо. Рано або вночі фпс 10-15 а вдень та ввечері 1-5

Тіма Тищенко

З-L НПУ | Південна Україна
Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
44
Реакції
18
Бали
13
За!
В мого друга слабкий ПК, через це він покинув проект(

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,049
Реакції
433
Бали
198
Вітаю!
Розподілу на графіку для потужних і слабких ПК немає, оскільки кожен гравець налаштовує її відповідно до характеристик свого комп'ютера. Максимально знизити графіку можна в налаштуваннях "О" та "МТА". Якщо встановити всі параметри на мінімум, це буде найнижчий рівень графіки, нижче якого опустити вже неможливо.
Гарної гри на Ukraine GTA!
1728141251566.png
1728141253446.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі