Зачинено Графіка для слабких пк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
22
Бали
6
Доброго дня я пропоную щоб ви зробили графіку для слабких ПК ну бо багато хто може грати і слабких ПК і їх вибиває а тех підтримка каже що не підходить ПК ну багато в кого немає можливості купити собі нови компьютер прошу щоб ви зробили графік для слабких ПК як в ********************************************************************** що заходиш в launcher налаштування і графіка для слабких ПК прошу надіюсь ви мене почули

Анджел Квенті

Шановний гравець
Реєстрування
20 Гру 2023
Дописи
17
Реакції
44
Бали
18
Доброго дня я пропоную щоб ви зробили графіку для слабких ПК ну бо багато хто може грати і слабких ПК і їх вибиває а тех підтримка каже що не підходить ПК ну багато в кого немає можливості купити собі нови компьютер прошу щоб ви зробили графік для слабких ПК як в ********************************************************************** що заходиш в launcher налаштування і графіка для слабких ПК прошу надіюсь ви мене почули
Звісно тільки ЗА ідея дуже цікава та корисна, через це зможуть зайти нові гравці які до цього не змогли пограти в гру через слабку оптимізацію. Нові гравці і більше грошей розробникам а також хлопцям ЗСУ тому що з донату йдуть відсотки на ЗСУ

Саша19

Козак
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
22
Бали
21
Згоден,но вони це не зроблять на жаль

Нікіта Полярус

?Легенда яку заскамили на 2500 грн ?
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
11
Реакції
7
Бали
6
За! Хоч в мене і норм ПК, який тягне всі ігри(ну більшість популярних ігор) в 60-100фпс +, но треба добавити різні сетапи графіки.
Типу добавити 4 кнопки у налаштуваннях: низька, середня, висока, ультра графіка

Богдан Ваганчук

Шановний гравець
Реєстрування
27 Чер 2024
Дописи
166
Реакції
43
Бали
73
За, В мене також слабкий пк і грати не можливо. Рано або вночі фпс 10-15 а вдень та ввечері 1-5

Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
29
Реакції
16
Бали
13
За!
В мого друга слабкий ПК, через це він покинув проект(

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Вітаю!
Розподілу на графіку для потужних і слабких ПК немає, оскільки кожен гравець налаштовує її відповідно до характеристик свого комп'ютера. Максимально знизити графіку можна в налаштуваннях "О" та "МТА". Якщо встановити всі параметри на мінімум, це буде найнижчий рівень графіки, нижче якого опустити вже неможливо.
Гарної гри на Ukraine GTA!
1728141251566.png
1728141253446.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі